Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ÁLLATKÍNZÁS. Sürgős! Mit...

ÁLLATKÍNZÁS. Sürgős! Mit csináljak ha súlyosan bántalmazza a kutyát? . Szegény annyira szenved.

Figyelt kérdés

A szomszédunknak van egy kutyája..évek óta láncra van kötve,szőre kihullva egy két helyen(nagytestű kutya egyébként) még nem láttam hogy sétálni vitték volna,a lánc is nagyon rövidre van kötve(de tényleg nagyon rövid) multkor megnéztem,nincs előtte friss víz,és ritkán látok előtte kaját,akkor is gusztustalan módon ,gusztustalan maradékok vannak szegénynek odadobva,sokszor hallom nyüszögni. Tegnap este láttam hogy belerugott a kutyába,és már többször észrevettük hogy a férfi megüti,belerúg szegény kutyába..szörnyen sajnálom,multkor szóltam neki amikor megláttam hogy bántja hogy azonnal hagyja abba mert kihívom az állatvédőket,vagy akármit,elkezdett ordítozni hogy meg kell nevelni a kutyát a rosszat csinál,és ne avatkozzak bele abba hogy ő mit csinál. annyira sajnálom szegélny kutyát,igazából nagyon vad kutya,de érthető ha láncra van kötve,imádom az állatokat,szegényre nem bírok ránézni mert elsírom magam.

Ötletek?Mit tegyek? ti mit szólnátok ehhez? vagy úgy egészében mit gondoltok erről?

2010. jún. 17. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
22:50-es,teljesen egyetértek!!!!!
2010. jún. 17. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
írtad hogy ki van kötve a kutya , ezt is ki lehet használni ugyanis törvény hogy kutyát huzamosabb ideig nem lehet 4 méternél rövidebb láncot kikötve.
2010. jún. 17. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
www.allatvedorseg.hu
2010. jún. 18. 00:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
[link] vedd fel velük a kapcsolatot.A rendőrök meg nemhiszem hogy sokmindent csinálnának önmagukban , majd az állatvédők noszogatják őket , vagy tegyél feljelentést a jegyzőnél is.
2010. jún. 18. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
a legfontosabb,hogy vedd fel videóra,és először az állatvédőknek szólj,ők majd értesítik a rendőrséget,ha szükséges
2010. jún. 18. 09:41
 16/19 RastaMama ***** válasza:

Mindenesetre írd meg, h mit tettél, és mi történt!

Szorítok!

2010. jún. 18. 12:00
 17/19 anonim ***** válasza:

www.noeallatotthon.hu

De a rendőrségnek is kötelessége intézkedni.

Noénak már most szólj, megmondják, mit tegyél!! Ne várj!!

2010. jún. 18. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Az állatvédő szervezetek legtöbbjének nincs ideje, embere, kapacitása arra, hogy állatkínzásos esetekkel foglalkozzon, max. tanácsot tudnak adni telefonon, emailban.

Ugyanolyan civil emberek, mint te, semmivel sincs több hatáskörük, jogkörük, mint neked. Magyarországon az amerikai típusú állatrendőrség nem létezik.

Ők pont ugyanazt tudnák tenni, amit te is tudsz. Ez pedig:

Tegyél bejelentést a jegyzőnél, a hatósági állatorvosnál és a rendőrségnél. Mindhárom szervnél, és csesztetni kell őket!!!

Ha nem foglalkoznak veled, meg kell keresni a médiát, vagy felsőbb körökig menni (állatvédelmi kabinetfőnök)!

Gyűjts bizonyítékot, vedd fel videora, ahogyan bánik szerencsétlen állattal, adj belőle másolatot a rendőrségnek és a jegyzőnek.

Ha semmi sem működik, akkor hirdesd meg interneten a kutyát, ha jelentkezik rá egy gondos, rendes gazda, egyszerűen lopd el.

2010. jún. 18. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszolónak jó ötlete támadt :)

am én szétverném ezt a r____hadt mocskos vadállat g___ci állatkínzó elmebeteg p_csaát!!!!!!!!! bocs de utálom őket!!

2010. jún. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!