Az első kutyám 1 amstaff lessz! TANÁCSOK akinek van ilyen?

Igazából elég ellentmondásos dolgokat lehet itt olvasni az oldalon, egy csomó kutyafajtáról lebeszélik az embert, mondván hogy kezdőnek nem való, mindemellett mindenkit a menhelyi kutyákra akarnak rábeszélni, amikről csak a jóisten a megmondhatója, hogy milyen természetű lesz, milyen rögzült viselkedési problémái vannak.
Egy amstaffnál legalább lehet sejteni mi lesz belőle és szerintem ha jó alaposan átolvassa az ember a szakirodalmat, tisztában van vele, hogy mire vállalkozik, akkor meg lehet próbálni kezdőként is, hiszen ott vannak a kutyaiskolák, ahol tapasztalt szakemberek segítenek a nevelésben. Szóval ha mindent alaposan átgondoltál és vállalod, hogy kutyaiskolába viszed, akkor nyugodtan vegyél ilyen kutyát.
Az én első kutyám egy mentett keverék volt, még egy olyan vérengző fenevadat mint ő volt, soha nem láttam. Szetternek nézett ki, szóval még csak nem is gyanús keverék volt. Élete során 6 embert harapott meg (legtöbbször jogosan ugyan), egyszer el is akarták altatni, és hogy hány kutyával verekedett össze azt már nem is számoltam. De azért nagyon szerettem.
Nos, a legtöbb amstaff nem ilyen. Ennyire csak nem fogod elrontani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!