Az első kutyám 1 amstaff lessz! TANÁCSOK akinek van ilyen?
Figyelt kérdés
Már szinte mindent tok a kutyáról nagyon utánanéztem fehér-barna vagy fekete-fehér? <-- ez a második kérdés? Elsőhöz visszatérve nevelése mien?Barátságos gyakorlatban is idegenekkel szemben?2010. jún. 17. 22:07
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi kutyám :D
2010. jún. 17. 22:08
2/13 anonim 

válasza:

amstaff nem való kezdőnek, csak tapasztalt kemény kézbe!
3/13 anonim 

válasza:

Tanácsom: első kutyád semmiképp se legyen amstaff. nem való első kutyának. Ha mindennek utána néztél, akkor miért itt kérdezed, hogy barátságos-e?
4/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy le akartok beszélni!De ez egy nagy hülyeség,egy csomó mindenkit ismerek aki első kutyaként vette és ugyanolyan mint egy pl:golden reriver Szoal nem értem nem egy oroszlán ez hanem egy kutya és ha foglalkozol vele akkor mindegy hogy milyen kutyád van!
2010. jún. 17. 22:19
5/13 A kérdező kommentje:
elsőnek vagy 18.-nak is
2010. jún. 17. 22:20
6/13 anonim 

válasza:

ha te jobban minek kérdezed? Hisz mi csak tapasztalt kutyások vagyunk, honnann tudnánk hogy egy mindenki általál evidensen elismert nehéz természetű kutyával, te mint kezdő nem tudsz elbánni...
7/13 anonim 

válasza:

Teljesen jogos amit írsz, ha utána néztél, és tudod olyan következetesen nevelni ahogy kell akkor nyugodtan vegyél, de jól nézd meg honnan, és hogy milyenek a szülők. Idegenekkel nagyon barátságos az enyém is, de csak kerítésen kívül, területét az enyém jól védi, jelez ha jönnek, és akkor nem kimondottan barátságos:) De a ha pórázon viszem teljesen jól viselkedik az idegenekkel is.
8/13 anonim 

válasza:

egy amstaffal be*opod.szerintem ne egy ilyen kaliberű kutyával próbálkozz, ha még azt semn tudod hogy kell megnevelni...aztán olvassuk majd, egy kutya megölte a gazdáját. és persze mivel ilyen felelőtlen ember amstaffot vesz, megint jajja "pit bull" közben a normálisabb mind ezen dolgozik, hogy ne legyen ilyen híre.de ne is egy németjuhászzal, meert azis ugyan úgy megölheti..csak at nem verik akkora nagy dobra...vagy ha nem téged, de mást megtámad..lehet gondolkodni kéne mint csak egy"AMSTAFFOT "venni....
9/13 anonim 

válasza:

csak akkor barátságos, ha nevelve van, és nem a kutya afalkavezér. DE EZ MINDEN KUTYÁRÓL ELMONDHATÓ.vegyél egy dalmatát, goldit, vagy hasonlót.ne ilyennel kezdj, szerintem ne menj a saját fejed után, mert tragédia lehet belőle. szerintem nem véletlenül nem ajánlják első kutyának.Nem gondolod?
10/13 anonim 

válasza:

Ezen az oldalon nézd meg a fajtabemutatót. Nekem van olyan ismerősöm akinek már nem egy ilyen fajta kutyája volt/van. Egyébként egy keménykezű, határozott felnőtt férfi. A kutyái sosem bántanának senkit, de csak ha ő is ott van (tehát a lakásban, amit védenek)! Tüneményesek egyébként, szeretetre méltóak, de hidd el, hogy nem véletlen, hogy első kutyának nem ajánlják senkinek. Ezen persze fel lehetsz háborodva, mert te bizony ilyen kutyát szeretnél, de gondold át, hogy vagy-e olyan határozott jellemű ember, aki mellett a kutya megtanul viselkedni, szocializálódni és nem fognak feljelenteni, mert ne adj isten megtámad valakit. Remélem azért írtál ide, mert felelősségteljesen akarsz dönteni és megfogadni a jó tanácsokat! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!