Mitől kevesebb egy születés előtt álló, de kifejlett kiskutya, mint ami már meg született?
Nem kutya, macska, de a lényegen nem változtat.
Leégett a városunkban egy ház. Ott maradt 8 macska, ebből egy anyuka, egy kandúr az előző alomból, és 6 pár hetes kicsi. Megesett a szívem rajtuk, saját pénzből etettem, gyógyítottam, parazitamentesítettem őket. De helyem nem volt nekik, ott maradtak a leégett háznál. Közben ment a gazdikeresés. 5 hét alatt nagy nehezen találtam 4 kicsinek gazdit. 2 kicsi meg eltűnt egyik napról a másikra, csak remélni tudom, hogy nem szenvedtek sokat. A 2 felnőttnek azóta sincs gazdája, az egyik kicsit pedig visszamondták, ő azóta ideoglenes befogadóról ideiglenes befogadóra száll, de senkinek nem kell.
A mamacicát 4 napja vittem el ivartalanítani, mert már megint vemhes volt. Szerinted mi lett volna, ha hagyok megszületni plusz 6 macskát oda a leégett putriba, mikor még az előző és azelőtti alomnak sem találtam mindenki számára gazdit??
Ezért kell vemhesen ivartalanítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!