Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szólnak le sokan a bőr...

Miért szólnak le sokan a bőr nyakörv és póráz miatt?

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves border collie-puli-pumi keverék kan terelőkutyusom. Általában bőr nyakörvet "hord", azon ilyen kis kék pöttyök vannak, dísznek, szerintem egész csinos rajta. Sétálni hozzá illő, 1,5 m-es bőr pórázzal szoktam. Az utcán sokan furán néznek, kutyás "pajtijaink" leszólnak, hogy miért nem flexizek, mert az olyan jó, meg hogy hogyan néz már ki a bőr nyakörv, meg a póráz. Miért van ez?
2010. jún. 17. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnos ilyenek az emberek. Azt hiszik, hogy ami nekik van az a legjobb dolog/megoldás. Nekem bolognesem van, 5 hónapos. Bőrnyakörv + bőrpóráz. Nekem is szokták mondani, hogy miért nem flexit meg hámot használok. De én azt szeretném, hogy szépen sétáljon. Semmi közük hozzá. Ne foglalkozz velük.
2010. jún. 17. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem minden járókelő szólít le, hogy ugyan már, miféle cuccokban van a kutyád?

Miért is kellene mindenkinek megfelelned?

Amúgy nyugodtan mond a megszólítónak, hogy ezt írta fel az orvosod a kutya szépérzéke miatt, a flexitől pedig határozottan eltiltott .

2010. jún. 17. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz velük. Olyan pórázt veszel a kutyának amilyet akarsz. Amúgy én inkább a bőpórázt javaslom. Szerintem is az nagyon jó. Az én kutyámnak is bő póráza meg nyakörve van.
2010. jún. 17. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
nem kell vele foglalkozni, én is jobban szeretem a bőr pórázt.
2010. jún. 17. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Mégis hányszor történt veled ilyen? :O 10 éve kutyázok, vannak furcsak dolgok de ilyen még nem történt velem soha!
2010. jún. 17. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
O.o hát sztem ez a te dolgod, semmi beleszólásuk sincs... nekem 4 hónapos rottweilerem van, bőr nyakörv (rávarrva egy sárga kendő) + lánc póráz, hogy ne rágja el.
2010. jún. 17. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

ja, meg én spec. azért nem flexizek, mert nagytestű, és láb mellett ajánlatos tartani, nem 8 méterre elfuttatni. persze van, hogy elengedem, hogy fusson, mivel panelban lakunk.

előző voltam.

2010. jún. 17. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

engem azert szoltak le mert szöges nyakörvvel tanitottam A kutyámat (németjuhász) hogy láb mellett normálisan menjen,és ne huzzon,

kb 1 honapig igy sétáltunk,most bör nyakörvvel járunk azt is leszolják,engem spec nem érdekel ki mit mond,

ne foglalkozz velük,

kész

2010. jún. 18. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
A flexi semmilyen szempontból nem jó... ne is figyelj oda rájuk.
2010. jún. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!