A következő kérdések agártulajdonosoknak szólnak: Milyen egy agárral élni? Menyit mozog? Milyen (agár) fajtád van?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 16:33
1/5 anonim válasza:
sokat mozog az agár
palota kutyám van
2/5 anonim válasza:
Nekem yorkim van, de régi álmom egy perzsa agár. Whippet-et ismerek, bár tudom, hogy nem ugyanaz a kettő. Egy valamiben viszont hasonlítanak: Nagyon gyorsak!
És én a gazditól úgy tudom, hogy tévedés, hogy az agaraknak hatalmas mozgásigényük van.
Tény, hogy meg kell őket futtatni, de nem úgy, mint egy vizslát, aki akár 2 órán át is bír futni.
Az agár nagyon gyorsan fut, kifárad, és 1-1 óra futás után képes 8 órán át dögleni:)
De majd megírják a tapasztalatak, ha rosszul tudom:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!:)
2010. okt. 9. 20:10
4/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, h az agaraknak rengeteg mozgásra van szükségük, lételemük a száguldozás, folyton futtatni kell őket, versenyre vinni, ahol kiszáguldhatja magát. Ha agarat szeretnél tartani, nagyon alaposan át kell gondolnod!
5/5 anonim válasza:
Én is ismerőstől tudom, és ugyanazt mint a második válaszoló: 1 hosszabb futtatás után órákig tudnak pihenni a kanapén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!