Kutyaharapás, kistestű tacskó keverék kutyám megkapott/megharapott egy idős hölgyet. Ki járhat rosszabbul?
Múlthét csütörtökön (2018.06.28.) a kutyám valahogy, valamilyen oknál fogva kiásta magát a kapu alatt (hozzá tenném eddig sosem csinált még ilyet) és egy nyugdíjas hölgyet megkapott/megharapott. Ezt nem tudom pontosan, mert az esett reggel fél6 és 6 között volt, ekkor még aludtam és egyedül voltam otthon, így a szomszédunk szólt, hogy mi történt. A hölggyel akkor nem tudtam beszélni, mert először a kutyámért mentem, hogy ne csináljon még nagyobb problémát, miután bezártam a kutyát a kennelbe, addigra a hölgy már sehol nem volt. Amikor megnéztem, hogy hol történt a dolog akkor eléggé úgy tűnt, mintha a nő ingerelte volna a kutyát, de persze ezt nyilván nem értek, csak úgy tűnt a dolog. Délután érkezett meghozzánk nagon feldultan és szentül meggyőződve arról, hogy édesanyám engedte ki a kutyát... másnap elmentem a nővel a háziorvoshoz bemutattam a kutyakiskönyvét megkapta eddig az összes oltást, tehát veszettséggel nincsen probélma.
Lényeg a lényeg, hogy a nő azóta zaklat minket. Eddig 2szer dobott a postaládánkba leveleket, amiben eléggé erőteljesen rágalmaz bennünket és folyamatosan fenyegetőzik, hogy ő itt meg ott fog minket feljelteni és hasonlók. A mai alkalommal pedig édesanyámat is hát ha lehet mondani akkor megfenyegette és közölte vele, hogy felfogja keresni a munkahelyén is... stb.
A hölgyről pedig annyit kell tudni, hogy a hallottak alapján nem teljesen normális, mármint sárga lapos. De ránézésre is láttszik, hogy nem teljesen van nála rendben valami.
A segítséget előre is köszönöm!
Ha feljeent, akkor te.
KÖTELES vagy telken belül tartani a kutyádat, és ha kiszökik megkap valakit, akkor bizony rosszul jársz.
Szeretem a kutyákat, van is, de aLAP, hogy nem szökhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!