Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sajnálom a kutyusom, kint van...

Pukifroccs kérdése:

Sajnálom a kutyusom, kint van és úgy érzem nem vagyok eleget vele. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A szibériai huskym még eléggé fiatal , de csak 2 napja van nállam.. Az első napon bent volt velünk a házban , és elkezdtem nevelni szobatisztaságra...minnél többet vittem ki annál jobban akart kint lenni .. Most kint van :( és úgy érzem nem vagyok eleget.vele.. Pedig egész idő alatt vele vagyok

2018. júl. 1. 10:53
 1/5 anonim válasza:
31%
Ha már párkapcsolati téma, akkor majd összeszoktok, meg az első szex biztosan sok mindenen fog változtatni.
2018. júl. 1. 10:57
 2/5 anonim válasza:
85%

tanitást igényel, nem csak együtt eltöltött időt. egy kutya akkor boldog igazán, ha lefárasszák minden nap, mint fizikalag, mint mentálisan.

járjatok ki futtasd, tanitsd, ne csak abból álljon a napja, hogy jaaaj gyere ide hadd szeresselek meg aztán megsimogatod és adsz neki kaját.

2018. júl. 1. 10:58
 3/5 anonim válasza:
23%
No, áttették a kérdést a párkapcsolati témából a helyére? Pedig olyan vicces volt így... Még ezt a kis örömöt is elvették tőlem, brühühü.
2018. júl. 1. 11:11
 4/5 bollocks ***** válasza:
71%
Ha a két napja nálad lévő kölyök kutyát azonnal ki is basztad az udvarra, akkor igen valószínű, hogy nem vagy eleget vele...
2018. júl. 1. 11:12
 5/5 Lana85 válasza:
41%
Hàt ez a fajta nem is lakàsba való. Nem " ki...ta" hanem ott szokja meg a helyét ahol kell, az ő felségterülete az udvar lesz, azt fedezze fel. Alapvető dolgokat tanìtani kell neki ezerrel, sok törődést igényel. De meg kell szoknia hogy éjjel nappal nem tudsz vele lenni. ez majd kialakul, ő is egy egyéniség majd megismeritek egymàst, és tudni fogod mennyit légy vele.
2018. júl. 2. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!