Mennyi idősen lehet örökbefogadni egy kutyát? Milyen papirok szükségesek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 16:17
1/8 anonim válasza:
Nagykorúság,személyi,lakcímkártya,örökbefogadási szeződés aláírása,és jobb helyeken ki is mennek ellenőrizni.
2/8 anonim válasza:
örökbefogadni akkor lehet mikor már nem szopik és mikor már eszik-iszik pl. vizet tápot
3/8 A kérdező kommentje:
rosszul irtam.. nekem hány évesnek kell lennem?:D
2010. jún. 17. 16:28
4/8 anonim válasza:
18,és rendes háznak kell lennie,megfelelő anyagi körülmények,de a szüleid biztosan fogadhatnak örökbe neked.
6/8 A kérdező kommentje:
székesfehérvár
2010. jún. 17. 16:50
7/8 anonim válasza:
18. év betöltése. Ezentúl menhelytől függ, hívd fel őket, és kérdezd meg, Magyarországon ez nincs rendszerezve, szabályozva.
Van, ahol nem adnak albérletbe kutyát pl.
Kellhet személyi, lakcímkártya, illetve adomány (kaja, vagy pénz, ami akár 15e Ft is lehet.)
8/8 anonim válasza:
utolsó előtti vtam^^
nem várostól függ :D
állatmenhyel-háznál-tenésztőtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!