Panelban lakó kutyások mennyit sétáltok egy nap?
Hányszor (mikor) , és mennyit?
Köszi előre a válaszokat.
Időjárásfüggő:
Melegben kora reggel másfél óra, délutáni kimarad és egy esti kétórás.
Hűvösben fél óra reggeli, napközben egy óra, este megint egy óra.
Ha futizok, az plusz min. 30 perc.
Hétköznap:
Reggel 8:15 kor egy 10 perces e.ü séta
D.u változó,hogy érek haza,de átlagban tavasztól-őszig 6 körül érek haza,aztán megyünk sétálni. Séta ideje sok mindentől függ. Van,hogy annyira hulla vagyok,hogy csak 30 percet vagyunk lent,de elengedem és labdázok vele kicsit. Illetve ilyenkor itthon is dobálom neki a plüssöket.
A 16 évesemnek van lent újságpapír,éjszaka azt használja a fiatalabb is. Így külön esti sétánk nincsen.
Ha kevésbé vagyok fáradt akkor 1 órát is simán ellófrálok vele,meg labdázunk.
Hétvégén:
Reggel 9-10 körül van séta ez fél óra-óra
D.u 18-19 körül is fél óra-óra.
Nyáron majdnem minden hétvégén mamánál vagyunk fent,kertes házban. Ilyenkor egész nap kint van.
Ő egy 7 éves Havanese
A másik kutyám 16 éves Bichon Frise, ő már nem szobatiszta,nehezen sétál. Így keveset van lent,mert már párszor úgy orra bukott,hogy vérzett a szája :( akár milyen lassan megyünk neki biztonságosabb itthon.
Mikor ő is szobatiszta volt akkor este 9 kor volt az utolsó sétánk,de az is ilyen 15-20 perc,akkor napi 3 séta volt.
Általában napi 3x viszem sétálni (ebben nincsenek benne a pár perces pisik amikor csak pisilni viszem le)
Délelőtt általában másfél óra séta. Délután 1-2 körül újabb fél óra. Este pedig fél 7-től 8-ig kutyafuttató ahol játszik a többi kutyával.
Igaz most szabadságon vagyok, így könnyű elvinni napi 3x sétálni. Ha dolgozok nyilván kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!