Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelban lakó kutyások mennyit...

Panelban lakó kutyások mennyit sétáltok egy nap?

Figyelt kérdés

Hányszor (mikor) , és mennyit?

Köszi előre a válaszokat.

2018. jún. 28. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Időjárásfüggő:

Melegben kora reggel másfél óra, délutáni kimarad és egy esti kétórás.

Hűvösben fél óra reggeli, napközben egy óra, este megint egy óra.

Ha futizok, az plusz min. 30 perc.

2018. jún. 29. 08:38
 12/14 anonim válasza:
51%
Én az 5. válaszíró voltam, korrektül válaszoltam úgy érzem. Ha nem értesz egyet a válasszal ne így nyilvánítsd ki, mert ez nem korrekt.
2018. jún. 29. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Hétköznap:

Reggel 8:15 kor egy 10 perces e.ü séta

D.u változó,hogy érek haza,de átlagban tavasztól-őszig 6 körül érek haza,aztán megyünk sétálni. Séta ideje sok mindentől függ. Van,hogy annyira hulla vagyok,hogy csak 30 percet vagyunk lent,de elengedem és labdázok vele kicsit. Illetve ilyenkor itthon is dobálom neki a plüssöket.

A 16 évesemnek van lent újságpapír,éjszaka azt használja a fiatalabb is. Így külön esti sétánk nincsen.

Ha kevésbé vagyok fáradt akkor 1 órát is simán ellófrálok vele,meg labdázunk.

Hétvégén:

Reggel 9-10 körül van séta ez fél óra-óra

D.u 18-19 körül is fél óra-óra.

Nyáron majdnem minden hétvégén mamánál vagyunk fent,kertes házban. Ilyenkor egész nap kint van.

Ő egy 7 éves Havanese

A másik kutyám 16 éves Bichon Frise, ő már nem szobatiszta,nehezen sétál. Így keveset van lent,mert már párszor úgy orra bukott,hogy vérzett a szája :( akár milyen lassan megyünk neki biztonságosabb itthon.

Mikor ő is szobatiszta volt akkor este 9 kor volt az utolsó sétánk,de az is ilyen 15-20 perc,akkor napi 3 séta volt.

2018. jún. 29. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Általában napi 3x viszem sétálni (ebben nincsenek benne a pár perces pisik amikor csak pisilni viszem le)

Délelőtt általában másfél óra séta. Délután 1-2 körül újabb fél óra. Este pedig fél 7-től 8-ig kutyafuttató ahol játszik a többi kutyával.

Igaz most szabadságon vagyok, így könnyű elvinni napi 3x sétálni. Ha dolgozok nyilván kevesebb.

2018. jún. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!