Minden kutya tud ösztönösen úszni (ha pl. beleesik véletlenül a vízbe) vagy tanulnia kell?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 14:08
1/11 anonim válasza:
Elvileg igen,minden kutya tud úszni,viszont ha megriad a vízbe eséstől,kapálózik csak és vizet nyel.
Van olyan kutya amelyik kimondottan undorodik a víztől.
2/11 anonim válasza:
Elvileg igen. Egyszer beesett a kutyám egy patakba (azt hitte, hogy át tudja ugrani, de rövid lett az ugrás), és nem ért le a lába. Kiúszott, pedig korábban sosem úszott, de előtte és utána is utálta a vizet. :))
3/11 anonim válasza:
A bulldogok nem annyira, elvileg túl nehéz a fejük a testükhöz képest és elsüllyednek.
4/11 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, de nem csak a feje nehéz. Nekem Mopszom van, ugye nekik rövid vékony lábaik vannak és hordó testük. A kis lábaival nem tudja fenntartani a testét, megfulladna, ha bedobnám a medencébe.
5/11 anonim válasza:
Ismerek jól úszó mopszot. Ha nincsenek felhízlalva, tudnak ők is úszni.
6/11 anonim válasza:
Én 16 Mopszot ismerek, egyik sem tud.
7/11 anonim válasza:
Érdekes, a Youtube szerint is tudnak úszni. Persze, ha gurulnak a túlsúlytól...
8/11 anonim válasza:
Érdekes, nem olvasod el, amit írtam. :) Linkeld csak be, hol van a Youtubeon videó az ismerőseim kutyáiról! Én nem találom. :D
9/11 anonim válasza:
Amúgy én még nem láttam túlsúlyos Mopszot. Ők eleve "gurulnak", úgy szépek.
10/11 anonim válasza:
Nem az ismerőseid kutyáiról van csak szó... Az egész fajtáról. Amúgy meg nem normális a túlsúly... A mopsznak sem kell gurulnia... Csak sajnos ezt még sokan nem értik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!