Véletlenül ráejtettem egy polcot, lehet valami baja?
Én vigyázok tesóm kutyájára,pakoltam a polcra a kutya meg ott lábtlankodott a polc leesett egyenesen rá. Nyüszített egy nagyot utána több kicsit. Az egyik lábára sántít,de nem nagyon.
Azóta fekszik előtte meg jött ment.
Mire figyeljek? Lehet valmi baja? Vizezzem a lábát?
Figyelgesd, ha nem nagy a baj, abba fogja hagyni a sántítást. Esetleg tapogasd végig, nyomkodd meg a lábát, hogy fájlalja-e, vagy van-e rajta sérülés. Ha nem múlik, akkor mutasd meg dokinak.
Lehet hogy csak azért fekszik, mert rájött, hogy útban van.
"Lehet hogy csak azért fekszik, mert rájött, hogy útban van." - - ritka sötét vagy.
Azért fekszik mert fáj a lába. Tapogasd meg neki, ha nyüszög, elhúzza akkor holnap vidd el állatorvoshoz, lehet megrepedt neki vagy eltört!!
Ez nem olyan mint amikor embernek esik a lábára valami, nekik vékonyabb a csontozatuk, sokkal hamarabb sérül, ne hagyd fájdalmak között szegényt!!!
Ha vétetlen belső vérzése lenne ettől akkor holnap már a halott kölyök kutyát fogod visszaadni a testvérednek.
Felelősséget vállaltál, nem figyeltél és ráejtettél egy polcot. Akkor vállald a felelősséget és vidd el ügyeletre.
Szállító box vagy póráz és szájkosár kell de jobb lenne ha boxban vinnéd és nem sétáltatnád mert az csak rontani fog a helyzetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!