Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik Mo. -n a legdrágább...

Melyik Mo. -n a legdrágább kutyafajta mostanság? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Onnan jutott eszembe a kérdés, mert itt alattam 1-2 kérdéssel valaki keverék kiskutyákat akar eladni 50-100 ezer között.

Tenyésztőtől, normál papírokkal melyik most a legdrágább kutya Magyarországon? Nem akarok venni (mert van), csupán kíváncsiságból kérdezem.

2018. jún. 25. 21:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy kb. mennyibe kerülnek?
2018. jún. 25. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok, amelyek nincsenek jelen az országban és kb az egész világon ritkák. Amelyekre minden tenyésztőnél várólista van.

Pl. Eurázsiai, olasz vizsla, finn lapphund, ausztrál pásztor, kelpie

Fél milliótól a csillagos ég. Nincs maximum

2018. jún. 25. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csehszlovák farkaskutyák 500.000ft felett vannak (ivartalanítva, tenyésztési célre nem adnak el)

A springer spánielek 300-500.000-ért vannak a kennelnél, amit ismerek (bár nem magyarországra adják őket)

Fajtagyőztes szülőktől egy boxert is lehet 500ezerért találni, mindig változó, hogy épp kinek van fajtagyőztes párosa/szukája. A legdrágább kutyákat viszont németországba, olaszo-ba, angliába, stb viszik.

2018. jún. 25. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok. Egyébként az alattam lévő kérdésre én is válaszoltam. Örüljön, hogy jó helyre kerülnek szegény kiskutyák, nemhogy még 50-100 ezret akarjon kérni értük.

Összehasonlítva, amit írtatok, irreális, amit kérdez.

Aki ismeri a kiskutya-árakat, írhatna még, hogy ez a balfácán is lássa, milyen hülyeséget írt..

2018. jún. 25. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Pomeraniai. 500 korul mozog. Shiba inu 300-500 kozott.
2018. jún. 26. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég láttam szima szőrű retrievert 4500-ért. Euró, természeresen.
2018. jún. 26. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott van még a fáraókutya is a drága fajták között.
2018. jún. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!