Melyik Mo. -n a legdrágább kutyafajta mostanság? (Többi lent. )
Onnan jutott eszembe a kérdés, mert itt alattam 1-2 kérdéssel valaki keverék kiskutyákat akar eladni 50-100 ezer között.
Tenyésztőtől, normál papírokkal melyik most a legdrágább kutya Magyarországon? Nem akarok venni (mert van), csupán kíváncsiságból kérdezem.
Olyanok, amelyek nincsenek jelen az országban és kb az egész világon ritkák. Amelyekre minden tenyésztőnél várólista van.
Pl. Eurázsiai, olasz vizsla, finn lapphund, ausztrál pásztor, kelpie
Fél milliótól a csillagos ég. Nincs maximum
Csehszlovák farkaskutyák 500.000ft felett vannak (ivartalanítva, tenyésztési célre nem adnak el)
A springer spánielek 300-500.000-ért vannak a kennelnél, amit ismerek (bár nem magyarországra adják őket)
Fajtagyőztes szülőktől egy boxert is lehet 500ezerért találni, mindig változó, hogy épp kinek van fajtagyőztes párosa/szukája. A legdrágább kutyákat viszont németországba, olaszo-ba, angliába, stb viszik.
Köszi, hogy írtatok. Egyébként az alattam lévő kérdésre én is válaszoltam. Örüljön, hogy jó helyre kerülnek szegény kiskutyák, nemhogy még 50-100 ezret akarjon kérni értük.
Összehasonlítva, amit írtatok, irreális, amit kérdez.
Aki ismeri a kiskutya-árakat, írhatna még, hogy ez a balfácán is lássa, milyen hülyeséget írt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!