Mit tegyek? Mi legyen vele?
Figyelt kérdés
már 2 éve nincs kutyánk, most egy nyulunk van. és ha azt odaadom akinél pároztatni akartuk akkor lenne helye a kutyusnak akit a menhelyről hoznék el de anyáék még nem engedik meg és én sem akarom h elvigyék előttem. de nyáron el is szeretnék menni de ott a kutya. kicsi kutya 2hós. ha elhozom a kutyát akkor nem mehetek nyaralni.de ottse akarom hagyni.2010. jún. 17. 11:18
1/9 anonim 

válasza:

egy nyarat kibírsz nyaralás nélkül... Majd áthívod a barátaidat, és pizsibulit tartatok
2/9 anonim 

válasza:

Egy kutya és egy nyaralás nem épp azonos kategória. Olyan, mintha egy tengerparti villa és egy buszjegy között vacillálnál. nekem, ez az én véleményem, majd más elmondja a sajátját...
3/9 anonim 

válasza:

ha szüleidnem engedik nincs miről beszélni, mi nem tudjuk őket meggyőzni csak te. és ha sikerül meggyőzni: nyúl ismerőshöz akit mondtál, kutya haza és lemondhatsz a nyaralásról-kutya kell jobban vagy az idei nyaralás? ezt is csak te tudod eldönteni.
4/9 anonim válasza:
"ha elhozom a kutyát nem mehetek nyaralni."Már,miért ne?Nincs valamilyen ismerősöd, aki addig vigyázna a kutyára/etetné a kutyát amíg nyaraltok?Esetleg nagyszülők, rokonok?
5/9 A kérdező kommentje:
mamám a szomszédom..
2010. jún. 17. 11:31
6/9 Akiteki 

válasza:

14 éve nem voltam nyaralni. Max. kirándulni a kutyáimmal. El kell dönteni, mi a fontosabb.
7/9 anonim 

válasza:

ha annyira fontos a nyaralás akkor add oda a mamádnak. de szerintem egy kutya fontosabb, mert nyaralás még lesz 1000 de kutya nem biztos.
8/9 anonim 

válasza:

He? Kutya->nincs nyaralás??? Én tavaly szülinapomra kaptam 1 kutyát, csak nyár elején...Nyár végén már velünk jött nyaralni. Belföldön sok kutyás panzió van. Legalábbis mi Gyulára mentünk le, és ott volt 1 szálloda ahova vihettük a kutyát, mert megkérdeztük. Kifogásuk nem volt ellene. Egész végig pórázon volt, résztvett mindenben amiben lehetett.
9/9 anonim 

válasza:

A kutya hatalmas felelősséggel és rengeteg lemondással is jár.
Ha ekkora problémát okoz a nyaralásról való lemondás, akkor inkább ne hozzátok el a kutyát, mert a 10-16 év alatt, amíg veled lesz majd a kutya, sorra ilyen dolgokba fogsz ütközni.
Még csak 2 hónapos. Az első 1 év arról szól, hogy megtanítsd neki, hogyan legyen jó kutya, hogy ne ugráljon, ne harapdáljon, ásson, stb. Ha már most ingatag vagy, később sem fog menni.
Ezenkívül, ha anyudék nem engedik, akkor nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!