Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy fajtatiszta...

Találtam egy fajtatiszta tacskót. Mi legyen vele?

Figyelt kérdés

Már régóta az utcán vándorol. Itt ahol lakok, szinte már az összes utcán láttam. Kiderítettem ki a gazdája. Neki vissza nem adom. Nem is kellene neki, a szomszédok szerint ő zavarta el,seprűvel verte egyfolytában.(valami rosszat csinált) Azt is mondták, h egy darabig benti kutya volt(itt is mindig befelé jönne), minden oltása megvan. Ezt megkérdezem majd az orvosomtól, azt hiszem ő oltotta. Én nem tarthatom meg, már van két kutyám. Januárban lesz 1 éves a tacsi, kan.

2 napja van itt, jól kijön a kutyáimmal. Mit csináljak vele? Nem szidást kérek! Nem adom vissza egy olyan embernek, aki úgy megverte, hogy sebes lett. Ja, és hirtelen mozdulatoktól megijed. (ha felemelem a kezem, h eldobjam a labdát..pl)

2010. okt. 29. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Ha nem tudod megtartani akkor vedd fel a tacskó fajtamentéssel a kapcsolatot:

[link]

Nagyon rendesek, csak nagyon nagy a tömeg náluk.

2010. okt. 29. 11:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá. Először megpróbálnám elajándékozni, ebben kérném az állatorvosom segítségét. Hátha ad valami igazolást, vagy valamit, ha tényleg ő oltotta be a kutyust. Az oltási könyv ott maradt a "gazdinál".
2010. okt. 29. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Először is gratulálok, nagyon jól döntöttél! Másodszor, ahogy az első írta, vagy fajta mentők, vagy meghirdetheted akár az expressen is, vagy különböző kutyás fórumokon. Egészen biztosan fogsz neki találni gondoskodó, szerető gazdit. Sok sikert!
2010. okt. 29. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi. Megteszek minden tőlem telhetőt. Nagyon aranyos kutya.

Azt hittem kapni fogok itt, hogy miért nem adom vissza. :)

2010. okt. 29. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj szegény. Tartsd már meg ha tudod. Olyan aranyos lehet és a két másik kutyáddal is jól kijön. Ha semmiképp nem akkor próbálj neki gazdit keresni esetleg vedd fel a kapcsolatot a tacsi fajtamentőkkel. Talán az a legjobb ötlet mert Ők biztosan jó helyre adják és ellenőrzik a kutya további sorsát.
2010. okt. 29. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Az expresszt azért nem ajánlom, mert a szaporitok ilyen helyeken vadásznak ivaros, fajtatiszta ingyen kutyára. Mennyivel olcsobb már igy kutyát gyártani mintha még a szülöket is ugy kellene megvenni?

Mindenképp a fajtamentés, onnan csak ivartalanitva, leellenörzött helyre kerülhet gazdához.

Vagy csak olyan ismerösnak akit ugy ismersz mint a tenyeredet, nehogy szégény kutya csöbörből vödörbe kerüljön.

Első

2010. okt. 29. 11:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak, és kizárólag jó helyre adnám! Amíg nem lesz ilyen, bárhogy is, addig itt marad.
2010. okt. 29. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ilyet olvasni! Jól tetted, hogy befogadtad, és a világ minden kincséért se add vissza a "gazdinak".
2010. okt. 29. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg a fajtamentőket, hogy segítsenek hirdetni! Ők tényleg rendesen ellenőrzik a gazdajelölteket, tőlük csak jó kezekbe kerülhet a kutya, és esélyes, hogy ivartalanításban is segítenek. Amíg nincs gazdi, addig meg nyugodtan lehet nálad, akkor is ha ők keresik a gazdát neki.
2010. okt. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!