Találtam egy fajtatiszta tacskót. Mi legyen vele?
Már régóta az utcán vándorol. Itt ahol lakok, szinte már az összes utcán láttam. Kiderítettem ki a gazdája. Neki vissza nem adom. Nem is kellene neki, a szomszédok szerint ő zavarta el,seprűvel verte egyfolytában.(valami rosszat csinált) Azt is mondták, h egy darabig benti kutya volt(itt is mindig befelé jönne), minden oltása megvan. Ezt megkérdezem majd az orvosomtól, azt hiszem ő oltotta. Én nem tarthatom meg, már van két kutyám. Januárban lesz 1 éves a tacsi, kan.
2 napja van itt, jól kijön a kutyáimmal. Mit csináljak vele? Nem szidást kérek! Nem adom vissza egy olyan embernek, aki úgy megverte, hogy sebes lett. Ja, és hirtelen mozdulatoktól megijed. (ha felemelem a kezem, h eldobjam a labdát..pl)
Jól tetted. Ha nem tudod megtartani akkor vedd fel a tacskó fajtamentéssel a kapcsolatot:
Nagyon rendesek, csak nagyon nagy a tömeg náluk.
Köszi. Megteszek minden tőlem telhetőt. Nagyon aranyos kutya.
Azt hittem kapni fogok itt, hogy miért nem adom vissza. :)
Az expresszt azért nem ajánlom, mert a szaporitok ilyen helyeken vadásznak ivaros, fajtatiszta ingyen kutyára. Mennyivel olcsobb már igy kutyát gyártani mintha még a szülöket is ugy kellene megvenni?
Mindenképp a fajtamentés, onnan csak ivartalanitva, leellenörzött helyre kerülhet gazdához.
Vagy csak olyan ismerösnak akit ugy ismersz mint a tenyeredet, nehogy szégény kutya csöbörből vödörbe kerüljön.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!