Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Doberman szeret erdőbe sétálni?

Doberman szeret erdőbe sétálni?

Figyelt kérdés
Tudom, nem vadászkutya, de azért mégis, szeret kirándulgatni?
2010. jún. 17. 09:32
1 2
 11/13 xnorkax ***** válasza:

Minden kutya imád kimozdulni, új dolgokat megszagolni. Azt vettem észre a kutyák az erdőben nagyon elemükben érzik magukat. :)

A kullancsokra mindenképp figyelj, valamint vigyázz arra, hogy nehogy felegyen valamit a földről, mert sok erdőben furcsa dolgok vannak eldobálva...

Arra is vigyázz, hogy mindig maradjon közel hozzád, nem jó, ha elcsatangol, mert egy vadász kóbor kutyának nézheti és lelőheti. Arra is vigyázz, nehogy megkergessen valami állatot, mert akár egy nyúl hajtása miatt is kilőhetik. :S

Röviden ennyi, fő az óvatosság!

2011. márc. 10. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha szófogadó a kutyád akkor nyugodtan engedd el.Az én nj-m elég engedelmes ha erdőbe megyünk mindig el van engedve és nagyon jól érzi magát.
2011. márc. 10. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Az kimaradt hogy néha szokott jönni egy dobi is ő is el van engedve.
2011. márc. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!