Miért ilyen nagy szám a Julius-K9 powerhám?
Őszintén nem értem:
-nyáron melegíti a kutyát, mivel zárt (érezni hogy sokkal melegebb alatta)
-hemperegni, hátat vakarni nem tud benne, csak a hámot koszolja össze
-csat pont a kutya könyökénél van, ami nem túl jó (ha úgy van beállítva, mert úgy jó a mérete)
-rá segíteni mászásnál, vagy megemelni nem lehet, mert hátrafelé kicsúszik belőle a kutya
Én nagyot csalódtam ebben a hámban. Egyetlen előnyt sem tudok felhozni mellette. Külsőleg tényleg mutatós, de pont azt a feladatot nem látja el, amit egy hámnak el kéne... Így meg értelmetlen.
Miért ilyen népszerű? Csupán divat lenne?
10-es vagyok. Amit kifelejtettem. Volt más hámunk elsőnek,de nagyon nem jött be. Macerásabb belebújtatni,ezt pillanatok alatt rá lehet adni. Az csörgött,csattogott a karika,meg a csatt,beállítani se lehetett rendesen.
Közepes és nagytetsű kutyához használom.
Valaki írta,hogy a hámban tartja meg a kutyát,jobb mint a nyakörvvel. Ez butaság. A hámok pont hogy azért lettek kitalálva,hogy a kutya húzni,vontatni tudjon. Ne fojtsa, hanem a mellkasánál tudjon belefeküdni. Nem értem honnan gondolják az emberek,hogyha húz a kutya nyakörvvel,akkor azt a kutyát majd hámmal sétáltatják.
A hám az olyan gazdák kedvence, akik nem képesek megtanítani a kutyát nyakörvvel viselkedni.
Aztán a K9-essel a gazdák a hozzá rendelhető felirattal önmegvalósítják magukat.
A K9-es hámok eleve bizonyos munkára terveződtek. Aztán a divat kitágította a használati kört .
Nem, nem veszem le. Miért is venném. Séta alatt végig rajta van. Amúgy a kutya lazán sétál pórázon, nem azért hord hámot... Hanem mert a nyakörvből ha megijed pl közlekedésnél, akkor kibújik. Illetve a légcsöve is érzékeny. Ennek ellenére, mint írtam, van nyakörvünk is. Télen max 30 percet sétálunk egyszerre, mert fázik a lába. Így nem megyünk parkba, vagy utazunk, ahol fontos a hám.
A Baby 2 nemcsak kölyköknek van... Kistestűeknek is ez a típus van, nézd meg a K9 hivatalos oldalán. Nem én néztem el.
Te tényleg ennyire nem érted?
5,2kg... Amúgy 41cm a mellkasa. De logikusan, ha a Baby 2-ből kibújt, ami feszes volt, akkor az egyel nagyobból kiesik. Szerinted csak kölyökkutyának való a hám, mert baby a neve? Szerinted nem mértem le a kutya mellkasát, mielőtt megveszek egy 5 ezres hámot?
Valószínű... A hám nekünk nem vált be, ez van. Ne szépítsük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!