Mitől AKKORA SZÁM a Kong?
Olvasgattam a korábbi kérdéseket, hogy ki milyen véleménnyel van a Kongról, egyáltalán mire jó, miket lehet játszani vele stb., hátha én is veszek az új kutyámnak.
De igazából nekem nem világos még mindig, miért akkora nagy szám ez manapság? Ahogy látom,
- lehet kaját tölteni bele (de akkor le kell valamilyen masszával ragasztani a végét és elég maszatos lehet, ahogy olvadás közben gurigázik vele. (Én egy teniszlabdán vágtam ki egy kis lyukat, hogy épp kifér rajta a falat, azzal sokáig elszórakozik, és egyszerre csak egy-egy darab hullik ki belőle, és csak pár szemet rakok bele egyszerre.)
- lehet kötelet áthúzni rajta, de abba mi a pláne?
- kemény, "rágásálló", de ezt a kutyám más játékai is tudják
- a gazdi meg tudja fogni a belső felét is, és akkor nem lesz nyálas (de mondjuk a játék közben így-is úgy is az lesz:S)
Van még valami, amire nem jöttem rá, amiért érdemes megvenni, vagy ez "csak" egy jelenlegi divatról van szó?
Mi volt, hogy banannal, macko sajttal, vagy egyeb finomsaggal "zartuk" le a Kong-ot. Valami olyannal, amit rendes etkezeskor nyilvan nem kaphat, de ilyenkor minimalis adagban nagyon orul neki:)
Persze a majkrem is jo, esetleg kutyakonzerv, igazabol barmi ami kenheto, vagy massza allagu.
#2 tökéletesen leírta.
Még hozzátenném, hogy közben a kutya rág is, ami masszírozza az ínyét, erősíti a fogait.
Én sima felvágottat, májkrémet, sajtot szoktam beletenni, esetleg gyümit, répát, stb. Nem jár amúgy akkora nagy kosszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!