Lehet baja a lefújt darázs megevésétől?
Protect spray-vel lettek lefújva a garázsajtóban lakó darazsak, mert többször megcsíptek már minket, de aggódom, hogy a kirepülő mérgezett állatok megmérgezhetik a kutyánkat is, aki mindenfélét szeret megenni.
Próbáltam gyűjteni a tetemeket, de besötétedett, és még jönnek is ki a helyükről néha-néha, szóval nem állhatok ott várva, hogy mimd kipotyogjon. Behoztam a házba a kutyát, de éjjel valóazínű, hogy ki akar majd menni, mert sokkal éberebb, mint napközben, és nem alussza át az éjszakát.
Ha megeszi, persze, lehet baja a mérgezett tetemektől.
Oldd meg, hogy ne tudja megenni őket!
nem, kifejezetten jót tesz neki a mérgezett darázs.
komoly a kérdés??
Azért kérdezem, mert olvastam elég sokat a témában, de nyilván rengeteg fajta rovarirtó van, és mind máshogy hat. Leginkább a patkánymérget, a fagyállót és a csigamérget írják kifehezetten veszélyesnek, ezért nem tudtam, mennyire kell aggódnom érte.
Megpróbálom éjjel nem kiengedni, de elég gyakran ugat, ha meghall valamit az utcáról. Reggel meg kimegyek és összeszedem amit találok az udvaron.
Köszi a válaszokat, szerintem sikerült megúsznunk és nem evett meg egyet sem, reggel kimentem, és körbenéztem, hogy van-e elhullott darázs.
Sajnos ez minden nyáron probléma, találnak lyukat a garázs fa ajtajában, és beköltöznek. Mivel ajtóról van szó, perzselni semmiképpen nem lehet, és nem is látszik, hogy az üreges részen pontosan hol lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!