Mit csináljak, ha napok óta kiskutya-prjocten dolgozik a két ivartalan kutyám?
Sziasztok!
Van egy 7 éves ivartalanított szuka kutyánk (5 éve fogadtuk örökbe már ivartalanítva) illetve egy most kb 6-7 hónapos keverék kan aki két hete ivartalan, de három napja mást se csinálnak csak párzanak. A szuka benn szokottlenni sokat, de már felüygelet nélkül ki se engedem mert egyből mászik rá a kan.. Nyilván szerencdsére kölyök ebből már nem lehet, de nem tudom meddig akarják ezt csinálni, és nem tudom hogyan védhetném ezt ki.
Szia!
Nem domináns jellegű nála, konkrétan össze is ragadnak. Abszolút nem domináns, tudja a határait is, nincsenek problémák vele. :) Kutyaoviba-kutyasuliba járunk, meg régóta aktívan sportolok kutyákkal, de ezzel a szituval nem tudok mit kezdeni, max elzárni őket egymástól. Csak nem gondoltam volna, hogy szuka kutya ennyi idővel ivartalanítás után is így beáll alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!