Miért használnak sokan kutyára mentőmellényt?
Hülye kérdés; nem sima láthatósági mellény?
Gondolom a fényvisszaverés miatt,az éjszakai láthatóság.
Köszi az értelmes válaszokat:)
Igazából nekünk Szetintem nem érdemes vennünk, mert igaz h tóközelben lakunk, az itteni strandon nem szabad kutyát fürdeti, a kutyabarát strand pedig messze van (vonatozni is kell), ahova tervezek többször is menni, de nem tudom h ha bemegyek vele, akkor nem lesz-e semmi gond. Most lesz 8 éves a kutyu, és sosem úszott még (patakhoz szoktunk menni, meg ha nincsenek a strandon, akkor bemegy egy ideig, de nélkülem nem is mer továbbmenni, egyedül tuti nem fog uszkálni) Ha a helyemben lennének, vennétek? Én néztem aliexpressen is, ott an viszonylag olcsón, tehát ha ugy van, akkor veszek
Akkor kell mellény, ha csónakázni/hajózni viszed.
Tó partjára nem kell
Mert megemeli a kutyát, ami akkor fontos, ha rossz a technikája. Nekem vmi ilyesmit mondtak :)
Már én is gondolkoztam rajta, csak a kutyám a kabátot sem igazán kedveli, nem hiszem, h a mellényt szeretné és ezért nem akarok 10 ezret kiadni.
Nekünk van egy IDC K9es hámunk, azon is van fogó, meg elvileg vízálló is, ha rosszul úszna, lehet ráadom.
Egyébként nem kell 10 000Ft-őt kiadni, én innen vennék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!