Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ismeri valaki az Ataxxa...

Ismeri valaki az Ataxxa rácsepegtető oldatot?

Figyelt kérdés

Állatorvos azt mondta, hogy ez véd kullancs,bolha,szúnyog csípés ellen. A net szerint, csak bolha ellen véd.

Kezdem azt hinni, hogy rámsóztak egy szart, amit senki nem visz, mert ennek is el kell fogyni...

2018. jún. 13. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Valóban csak bolha ellen véd. Az állatorvosod vagy rendkívül tudatlan vagy tudatosan átvert. Egyik sem jó. Cseréld le ha van lehetőséged.
2018. jún. 13. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon megvoltam vele elégedve, mindig utána nézek annak amit tanácsol. Most viszont kicsit csalódott vagyok. Köszi a választ.
2018. jún. 13. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs tökéletes ember, szakember. Az egyik pénzéhes, a másikba egy kis kedvesség sincs se az állatok, se a gazdik felé.

Vele eddig minden oké volt, remélem ez csak egy kis figyelmetlenség volt tőle.

Azt hittem ez valami új szer, mert még sose hallottam róla.

2018. jún. 13. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolatod a dokival, szóljál neki, hogy úgy látod, lehet, tévedett a terméknél.
2018. jún. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!