Sok hús kevés vitamin vagy kevesebb hús több vitamin?
Visán Optimanova:
Vagy Acana:
Idős kutyának. Melyik a fontosabb, sok hús vagy sok vitamin/gyógynövény stb?
Én az optima-ra szavazok. Annak nagyon jó az összetétele, ha meg akarsz még valami kiegészitőt adni, azt tudsz külön is rendelni. Idős kutyának leginkább ízület/porc erősítőt érdemes adni.
Pl.:
Értem, amit mondotok, csak azon agyalok, hogy jobb-e, ha nagy része hús a tápnak, vagy inkább kicsivel kevesebb, de mellette sokkal több vitamin, gyógynövény és miegymás van benne.
Bár most arra gondoltam, hogy a húsban is van vitamin, ami a kutya fő tápláléka, szóval elvileg abból is kell, hogy kapjon vitamint, ásványi anyagot stb.
Nem tudom melyik lenne a jobb, mert árban ugyanaz szinte.
Esetleg, ha az optimát választom(vmiért jobban tetszik) és mondjuk heti 2-3x adok hozzá reszelt zöldséget/gyümölcsöt, kefirt, akkor végül is ugyanott vagyok nem?
Vagy mi legyen, nem tudok dönteni, nem tudom, hogy mivel tennék jobbat a kutyusomnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!