Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan csináljam? , Nem tudom...

Hogyan csináljam? , Nem tudom leszoktatni róla!

Figyelt kérdés

4 kutyánk van.Kertes házban élünk .Az eggyik kutyám uszkár és puli keveréke.

Ha a másik 3 kutyával foglalkozok akkor a keverék mindig oda jön és kiturja őket.

És egyfolytában ugrál ha kimegyek hozzájuk ő biztos oda jön hozzám és össze ugrál!mit tegyek?

2010. jún. 16. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
miért nem foglalkozol vele is?
2010. jún. 16. 12:52
 2/6 A kérdező kommentje:
de vele is mindig játszok vele de látom hogy a másik 3-at zavarja odda megyek megasimogatni oket askkor már egyből ott van,vele is törődöm jó időben labdázunk simizek kényeztetem fürdetem!
2010. jún. 16. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudatosítsd benne hogy te vagy a főnök. Ha elfogadna téged főnöknek akkor minden döntésed is elfogadná szó nélkül, tehát azt is hogyha neked a másik kutyát van kedved simogatni.
2010. jún. 16. 13:27
 4/6 anonim válasza:
Egyértelmű hogy egy uszkár-puli keveréknek rengeteg mozgásra és foglalkozásra van szüksége! Le kell fárasztani mind szellemileg mind fizikailag, adj neki feladatokat! Taníts meg a Maradj! vezényszóra, a Hagyd!-ra, odedience-elhetnél is vele. Ennek a kis mixnek nem csak időnkénti labdázásra és simogatásra van szüksége... remélem viszed is őket sétálni naponta, hogy minél több ingerrel imerkedjenek meg, ez is hozzátartozik a kiegyensúlyozott életvitelükhöz. Nem minden kutya egyforma van amelyiknek nagyobb az energiaszükséglete, jobban igényli a törődést, emberközpontúbb. Ezért ne büntesd szegénykét, inkább tanítsd a fent említett vezényszavakra és nem lesz probléma.
2010. jún. 16. 13:39
 5/6 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok a papám nem engedi hogy elvigyem sétáltatni,mindig azt mondja hogy ne nyúzzam azt a kutyát!és csak az ül vezényszót tudja
2010. jún. 16. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ugrálásról én úgy szoktattam le, hogy

1: amikor felugik a hátsú lábára tapostam(nyilvány nem akkora erővel, hogy fájjon neki, de azért ne legyen kellemes)

2, hátat fordítottam neki.És vagy 5 percig nem foglalkoztam vele.Ha odaszaladt és nem ugrott akkor meg simogattam.

Azért ugrál mert azt akarja, hogy fogalalkozz vele, így hívja fel a figyelmet magára.

2010. jún. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!