Mekkora hám kell egy beaglenek?
Szeptemberben lesz 2 éves, szuka kutya.
Délután megyek nézni neki, de nem tudom mekkorát is vegyek. Mit mérjek meg a kutyán? A nyaka 38 cm, a hasa kb 40 cm. A háta meg 47 cm hosszú.
Ja és kb 15-16 kg.
Gondolom hogy nagyon húz,és azért akarsz neki hámot...(ez esetben jól is teszed)
Szerintem mindenképpen próbáld rá a kereskedésben,hogy maximálisan kényelmes legyen neki,viszont a funkcióját is ellássa.Jobban jársz így mintha interneten rendelnél,mert ha nem megfelelő a méret akkor hiába cserélik vissza,a postaköltséggel együtt már drágább lesz a leves mint a hús...
1,5 éve van nálam, a nyakörv NEM vált be. Ha túl szoros, fuldoklik, ha laza, kibújik.
Tegnap megijedt, kibújt a nyakörvből és elszaladt.
Ezért döntöttem a hám mellett.
Sajnos a kereskedés gyalog túl messze van (meg amúgy sem mernék vele ilyen hosszú útra menni az előbb leirtak miatt), autóm meg nincs.
Itt néztem a méreteket, nem tudom hogy M vagy L kellene neki.
Az pedig téged minősít, hogy kioktatsz valakit aki feltesz egy normális kérdést.
Nem ismered a körülményeket, és mondod a hülyeségeidet. Szánalmas vagy, de tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!