Mekkora kutyaház kell egy beaglenek?
Nem előre elkészítettet szeretnék venni, hanem egy asztalos barátom megcsinálná nekem, és kb 5 ezerből kijön. Nem tudom, mekkora kellene neki. Legyen akkora, hogy kényelmesen elférjen benne, de télen minél több hely marad "kihasználatlanul" annál jobban fázna.
Az én kutyám ennél magasabb. Nem télre tenném ki, a legnagyobb hidegbe, hanem olyan márciustól.
Többféle méretű beagle létezik. okosabb volna, ha lemérnéd a kutyádat..."kényelmesen elférjen benne, de télen minél több hely marad "kihasználatlanul" annál jobban fázna." ühüm.
"Nem télre tenném ki, a legnagyobb hidegbe, hanem olyan márciustól"
ühüm.
Lemértem. Márciusban még hideg van, de nincs hó.
Rosszul fogalmaztam, már én is észrevettem. De nem tudom szerkeszteni a kérdésemet.
Először is tök jó az a kutyaház!!!:D
Másodszor nekem is vannak beagle-im.Nálunk a kazánházban alszanak.Kivágtuk az ajtót és szögeltünk rá egy szőnyegdarabot.Bentre tettünk nekik egy nagy ládát amiben kényelmesen elférnek,rongyokkal kibéleltük és jól érzik magukat.Még a legnagyobb hidegben sem fáznak mert a gázkazán melegíti őket.
Ha mindenáron kutyaházat szeretnél neki feltétlen ki legyen bélelve!Az ajtójára is tegyetek valamit szőnyeget vagy pvc-t,hogy ne süvítsen be a hideg.Ha akkora,hogy fel tud állni és meg tud fordulni benne az már jó.Olyan közepes méretű elég.
A beagle amúgy jól bírja a hideget.Az én kutyáim ősszel volt,hogy az esőben és szélben kinn aludtak az udvar közepén.Ezek kopók.Esőben,hóban,sárban is viszik őket vadászni.Nem fázósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!