Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire gyakori, hogy a...

Mennyire gyakori, hogy a kutya szívférgességet kap?

Figyelt kérdés

Találkoztam valakivel, aki mesélt erről a szívférgességről, és havi szinten többezret költ szívférgesség elleni szerre a kutyájának. Az állatorvosa világosította fel erről, és nagyon meggyőzte. Na most én erről soha nem hallottam, 3 állatorvossal is találkoztam, egyik sem mondta, hogy vegyek ilyet a kutyámnak.

Nem tudom, hogy az én állatorvosaim voltak túl óvatlanok, vagy ennek az embernek az állatorvosa próbál meg minden sz*rt rátukmálni a gazdikra?

2018. jún. 8. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
#7 elolvastam, de az normális, hogy amíg nem volt rajta a nyakörv 1 kullancs se volt benne, amikor meg ráraktam pár nappal később egyből volt 3 is? Mint ha odavonzaná.. Minden másnap átnézem a kutyát, hogy ne legyen benne kullancs emellett. Féreghajtót szokott kapni rendszeresen.
2018. jún. 8. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Féreg hajtót miért adsz neki? Abban hiszel, de a szívféregben nem? Ez elég egyszerű, következetlen, primitív gondolkodásra vall. A szimpla féreghajtó meg nem működik a szívféreg ellen!
2018. jún. 8. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

A szívféreg az amerikai "migráns", néhány éve kezdett el rohamosan terjedni az országban és bekerülni a köztudatba. Szegeden lakok, én itt azt látom a környékbeli kutyásoknál, hogy védekezés nélkül nem az a kérdés, hogy elkapja-e a kutya, hanem az, hogy mikor.

A tabletták közül a Milbemax és a Milprazon az, ami olcsóbb, de az csak szívféreg ellen hatásos. A komplex készítmény, amit emlegetett az egyik válaszoló, az a Nexgard Spectra. Az mindenre jó: kullancs, bolha, bélféreg szívféreg. Ez pusztítja a férgeket is, tehát ha nem akarod, hogy a kutyád trombózist vagy hullamérgezést kapjon, kérsz egy szívféregtesztet a dokitól.

2018. jún. 8. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!