Miért morog az Amstaff kiskutyám?
Na szoval van egy kis Amstaff kolykom (6-8 hetes),nem idegesitem rendesen eszik és kb egesz nap alszik, de van par olyan alkalom amikor fel szeretnem venni es morog ..ez normalis?
Szerintetek ha mar most morog akkor ha nagyobb lessz elofordulhat hogy ram is tamadhat? Vagy ez fugg a kutya nevelésetol?
Tudtok par “videot”/ oldalt mondani ahol lehet nezni a tanitásukat?
Elore is koszonom
Első oltás 6 hetesen kell(ett volna), majd kb. 2 hetente a többi. Ugyanakkor féreghajtó is kell (már 2 hetes kortól kellett volna).
Legfőbb ideje, hogy elvidd orvoshoz, mert oltatlan kiskutya, pláne az anyjától ilyen korán elszakítva, konkrétan életveszélyben van a parvo fertőzés lehetősége miatt.
Az ismerősödről megvan a lesújtó véleményünk :(
Kell neki oltás, ha nem akarod, hogy elpusztuljon pár hét múlva. Ez egy oltási program, ennyi oltás kell egy kölyöknek. Vidd orvoshoz csórit!
Mi a túlzás??? Azért mert te kispóroltad a felét szerencsétlen kutyád baja, te...
2 parvó elleni és 2 kombinált alapvetően szükséges egy nulla immunrendszerű kutyának 6 hetes kortól, utána jön a veszettség elleni. Mi ezen a bonyolult a sóherségen kívül?!
#14 Mi a túlzás?
Olvassál inkább, mindenhol 4 oltást kapnak fertőzés ellen + a kötelező veszettség elleni.
Mindenki hülye, és te vagy a helikopter, haver.....
Jó ég...
Se orvosnál nem voltál vele, és még szaporítótól is van? Ennyire nem értesz hozzá, minek neked bull típusú keverék? Komolyan állatorvosi tanácsokat fogadsz meg az állatkínzó, szaporító haverodtól?
Keress neki másik gazdát! Igen, rád fog támadni! Normális nevelés, szocializáció mellett nem lenne gond vele, de ezt tőled nem fogja megkapni!
Nekem amstaff keverékem van, és pont úgy került hozzám, ahogy a tied. A morgasról le tudod könnyen szoktatni, és le is kell. Ilyen picinek az enyém nem morgott még, de azt tenném, amit az anyja, elkapnám a grabancát. Próbáld ki. Nálunk a kajáját féltette, 2-3 alkalommal elvettem tőle, ha rámmordult, azóta nincs panasz. Két éves.
Nagyon pici még, az anyja mellett lenne a helye, hozzánk mindig bújt. Inkabb az a fura, hogy egész nap alszik. Sosem szokott játszani, szaladgálni napközben?
Gratulálok...
Nem voltam állatorvosnál
Azt se tudod hány hetes,ismerősöd szaporításából elhoztad a bull típusú keveréket és most nem bírsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!