Ónémetjuhász és cica között lehet barátság?
Szia!
Nekem egy skótjuhász-németjuhász keverék kutyum volt,ő már majdnem 2 éves volt, mikor hazavittem a cicámat mellé. Nagyon utálták egymást...kb 2 hétig. Aztán megszokták egymást,mintha testvérek lettek volna, és a cicó nehezen viselte mikor meghalt a kutyám.
Nekem az a tanácsom, hogy hagyd őket együtt nyugodtan...először is úgyis rendezni kell egymást közt a rangsort...életveszélyesen bántani nem fogják egymást, hiszen még kölykök
Szerintem sem bántanák egymást, csak annyira eszeveszetten ugatja és üldözi a cicát, hogy azért láttuk jobbnak bent tartani kicsit szegényt!:-)
Meg persze a szomszédokat is sajnálom az ugatás miatt....:) de ez a legkevesebb ami számít most!:-))
Szerintem megszokhatják egymást simán :)
Nekem is németjuhászom van (nem ó hanem fekete) és ugyanígy hoztuk haza amikor kiscica volt, ennek már 7éve és még mindig szeretik egymást, persze amolyan kutya-macska barátsággal. Ha játszani akar a kutyus akkor a macsek fut, de sokszor odamegy dörgölözni a cica, meg nózizni :D nagyon édesek, most van egy fél éves kiscicám és ő is kijön a kutyával.
Nem kell eröltetni az összeszoktatást, majd maguktól megszokják, hogy együtt kell élni.
Szerintem lehet, nalunk is a cica es a kutya egyutt alszanak! De van hogy veszekednek, a kutyus jol megkergeti a cicat ha a cica kajat lop a kutyus tanyerjabol!
puli es hazi cica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!