Milyen hatékony módszert tudtok a bolhák kiírtására?

1 Fürdetés élösködök elleni samponnal
2 Spot-on
3 Spot-on
4 Spot-on
Amig csak bolhái vannak és utána esetleg át lehet térni a bolhanyakörvre de az nem annyira hatásos.
Az a nagy probléma a bolhásságnál, hogy ahol az állat megfordul, oda ki is potyogtatja a bolhapetéket, amik bebábozódnak majd egy idö után kikelnek. Akkor aztán újra megkeresik a gazdarestet vért szívni és petézni. Ebböl áll az életük. Ezért nehéz kiirtani.
Sok sikert és szerencsét a veszödéshez.

próbáld meg, mint a majmok. szedegesd őket az ujjaddal.
amúgy vegyél neki bolhariasztó nyakörvet is, plusz a sprayel fújd be többször, hogy a lerakott, majd kikelő peték is elpusztuljanak.

Nem elég csak a kiskutyát...
Az anyját is kezelni kell, és a helyüket is "fertőtleníteni" kell. Továbbá a többi állatot is ha van pl macskák..
Különben előbb utóbb visszafertőzik egymást..

Neostomosan ampulla, nekem ez jött be nagyon !!!
Én egy kiürült ablaktisztító flakonba töltöttem , miután feloldottam és azzal fújtam be a kutyusokat ill. a helyüket is ! próbáld ki , gyógyszertárban kapható !, kicsit büdös, de a legyeket és szúnyogokat is ellriasztja :D

Csatlakozok az utolsóhoz, Neostomosannal fürdesd le, kb. 10 percig locsolgasd rá.! És az egész lakást mossátok fel ilyen higított szerrel.
Büdös benzinszagú, de elpárolog hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!