Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen hatékony módszert...

Milyen hatékony módszert tudtok a bolhák kiírtására?

Figyelt kérdés
Most lett kiskutyám,már megfürdetem,befújtam bolhaírtó sprével és még mindig van benne egy csómó.Válaszaitokat előre is köszönöm:)
2010. jún. 15. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vegyél spot on-t pl. frontline
2010. jún. 15. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

1 Fürdetés élösködök elleni samponnal

2 Spot-on

3 Spot-on

4 Spot-on

Amig csak bolhái vannak és utána esetleg át lehet térni a bolhanyakörvre de az nem annyira hatásos.

Az a nagy probléma a bolhásságnál, hogy ahol az állat megfordul, oda ki is potyogtatja a bolhapetéket, amik bebábozódnak majd egy idö után kikelnek. Akkor aztán újra megkeresik a gazdarestet vért szívni és petézni. Ebböl áll az életük. Ezért nehéz kiirtani.

Sok sikert és szerencsét a veszödéshez.

2010. jún. 15. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

próbáld meg, mint a majmok. szedegesd őket az ujjaddal.

amúgy vegyél neki bolhariasztó nyakörvet is, plusz a sprayel fújd be többször, hogy a lerakott, majd kikelő peték is elpusztuljanak.

2010. jún. 15. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem elég csak a kiskutyát...

Az anyját is kezelni kell, és a helyüket is "fertőtleníteni" kell. Továbbá a többi állatot is ha van pl macskák..

Különben előbb utóbb visszafertőzik egymást..

2010. jún. 15. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Neostomosan ampulla, nekem ez jött be nagyon !!!

Én egy kiürült ablaktisztító flakonba töltöttem , miután feloldottam és azzal fújtam be a kutyusokat ill. a helyüket is ! próbáld ki , gyógyszertárban kapható !, kicsit büdös, de a legyeket és szúnyogokat is ellriasztja :D

2010. jún. 15. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozok az utolsóhoz, Neostomosannal fürdesd le, kb. 10 percig locsolgasd rá.! És az egész lakást mossátok fel ilyen higított szerrel.

Büdös benzinszagú, de elpárolog hamar.

2010. jún. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!