Amstaffal kapcsolatos 3 kérdés hozzá értő emberektől!?
Figyelt kérdés
Szisztok!
10 hetes Blue Amstaff kiskutyám hihetetlen egyedi és domináns eb! Select goldot eszik de nem vagyok benne biztos hogy tökéletes a választás!csirkését nem akarok az tény! De valami prémium táp jól jönne! A joseira kid, brit premimum, select gold!? Vagy ötlet? Acanat,orijen már túl sok pénz! A másik fontos kérdésem az lenne hogy hogyan érjem el a vezér szerepet milyen fenyítési módszerrel? És tényleg nem vihetem sehová addig amíg nincsenek meg az oltások?
Szerintem ezt vegyed amelyik túl sok píz. Az biztos nem rossz.
2018. jún. 2. 13:49
3/13 anonim válasza:
Amíg nincsenek oltások, addig ne vidd ki. Ne fenyítéssel, legyél határozott vagy vidd kutyaiskolába. A kaja pedig, korának megfelelő, de néha, ha nagyobb lesz, főzzél is neki, ne csak tápot kapjon. Csirkefarhát, mellcsont, amin van hús stb.
2018. jún. 2. 14:37
4/13 anonim válasza:
Ja, rengeteget mozogj vele.
2018. jún. 2. 14:39
5/13 anonim válasza:
A kérdésedben szereplő információk háromnegyede felesleges villogás, mert senkit nem érdekel.
2018. jún. 2. 16:24
6/13 anonim válasza:
Soha nem fenyítünk kutyát.
2018. jún. 2. 20:32
7/13 anonim válasza:
Josera pl. elég jó táp.
10 hetes kutyát nem kell semmilyen módszerrel fenyíteni, nevelni kell, tanítani folyamatosan.
Kutyaoviba a negyedik oltása után viheted, 12 hetes kortól, ezt javaslom is neked. Ott megtanulod az alapvető dolgokat, hogyan kell nevelni.
2018. jún. 2. 20:50
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megvárom amíg elfogy a 4 kg select gold és joseira kid re váltok! Estére pedig konzerv vacsi jobb minőségből!
2018. jún. 3. 01:32
9/13 anonim válasza:
Válasz privát üzenetre
Beszélj meg tanulni, aztán verebelj a csiripeknek ;)
#5-ös voltam :)
2018. jún. 3. 09:08
10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi rád! Ne fárassz eleget látok hülye gyereket! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!