Szerintem aranyos, egyszer kétszer pl. a kutya szülinapjára jó ajándék lehet egy ilyen süti. Sokan tortát sütnek a kutyájuknak, az is csak az embereknek fontos, a látszat miatt, de a kutya kap finomat, így nem bánja ő sem.
Az más téma, hogy nem olcsó, és én sem gondoltam volna, hogy egy ilyen ötlet ennyire beváljon, és jól menjen az üzlet. De ártani senkinek nem árt a dolog. Akinek van rá pénze az nyugodtan vegyen ilyeneket a kutyájának.
#4 Szerinted teve húsos keksz nincs? Ha nincs, miért nincs???
Ha lenne, csak náluk vásárolnék :DDD
Köszönöm a válaszokat!
:):) Ma 20:01-kor író válaszoló! Na, hát ez már sokk :))))Az agyamat eldobom :D Ez kész röhej :D Kész vagyok XD
Nem tudom neked ez miért fáj. Valaki hülyeségnek tartja, valaki szerint aranyos, kész. Nem hinném, hogy akinek megtetszik, mert épp arra jár, és vesz egy sütit a kutyájának az máris budai sznob lenne.
A falusi apám szerint az is hülyeség, hogy a kutyám minőségi kaját eszik, nem pedig maradékot. Nézőpont kérdése.
Nem létszükséglet a kutyapékség az egyszer biztos. De inkább vegyenek meg pár felesleges csini jutalomfalatot, és egyedi nyakörvet, mint hogy éheztessék, és kínozzák a kutyát. Miért szúrja ennyire a szemedet a dolog?
Ki az a hülye, aki gabonával tömi a kutyáját??? Még ha teljes kiőrlésű rozsliszt is, akkor is üres, felesleges kalória egy húsevőnek. Na jó, a teve hús persze kárpótol :))
Azért vannak áraik is. Pár keksz áráért több kiló minőségi húst is lehetne venni a kedvencnek, annak tuti jobban örülne. Amúgy amíg xar van veréb is van, egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!