Tudnátok segíteni, hogy hol találok Adobe Flash Player-t winxp-re?
Régebben volt egy menüje az oldalukban bal oldalon, ahol ki lehetett választani azt, hogy xp-re szeretnéd, de mostmár csak valami univerzálist találtam, amely nem jó.
Köszönöm előre is :)
Szia.
Innen próbáld meg leszedni : [link]
Azt irja, hogy az aktuális is fut XP alatt (Flash Player letöltési központ) ami nagy valószinűség szerint igaz is, mivel (ha lentebb tekersz) akkor megtalálod az arhiv verziókat (Flash Player archívumok), onnan én ezt szedtem le és próbáltam ki virtuális xp alatt : Kiadás dátuma: 2018/04/10) Flash Player 29.0.0.140 (422 MB) simán települt, az hogy működik-e azt nem tudom, azt nem próbáltam, a fenti flasplayer linkje : [link]
Letöltés után kibontod és megkeresed a következő két fájlt és telepited : 28_0_r0_161\flashplayer28_0r0_161_win.exe és 28_0_r0_161\flashplayer28_0r0_161_winax.exe
Sok sikert
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!