Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megkötözött kutya. Mit tegyek?

Megkötözött kutya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már régóta van egy kutyánk, de folyamatosan meg van láncolva, hiába kérem a szüleimet, hogy engedjék már el. Van egy kis rés a kerítésünknél, de még ezt is betömtem, hogy ne menjen ki (mert volt rá példa, hogy kiment).

Maximum akkor engedik el 1-2 órára, ha kinn vannak/vagyunk, de én szeretném, ha mindig el lenne engedve, nem 23 órán keresztül láncon fogva.

Kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek.

14/L

2010. jún. 15. 17:55
 1/7 anonim válasza:
75%

Szia!

Milyen fajta a kutyád?

Szerintem azért nem engedik el,mert félnek,hogy tönkretesz valamit,nem?

2010. jún. 15. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarják elengedni? A kerítésen lévő rés miatt? Ha igen akkor mondd meg nekik, hogy javítsák meg!
2010. jún. 15. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem tehetsz, azonkívül, hogy kérleled a szüleidet. Esetleg hoz fel ész érveket illetve mondd, hogy te összetakarítod a piszkát meg ilyesmi. Ha ők nem akarják elengedni, úgysem fogják. Biztos megvan az okuk.
2010. jún. 15. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Kicsi tacskó keverékünk van, senkire és semmire nem ártalmas. :/
2010. jún. 15. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

szegény:((

csináljatok neki egy nagyobb kennelt kifutót

ne legyen megkötve szegény :((

és vidd el sokat sétálni

2010. jún. 15. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

vidd sokat sétálni, ez jó ötlet, és játsz vele sokat akkor pl. el tudod engedni.

Ha van olyan barátod, aki szeret barkácsolni fogjatok össze, és próbáljatok egy biztonságosan elkerített területet ecsinálni neki.

Ha a szülők látják az erőfeszítést talán beszálnak:)

2010. jún. 15. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

óóóóó szegény! :(

már bocs, de kedvesek a szüleid a jószággal. meg amúgy is egy cuki kis tacskó kinek ártana? a szüleid attól félnek hogy tepisil vmit? na ne már. megkérdezted már tőlük, hogy őszintén meg tudnák mondani, hogy miért is kell láncra verni azt a kutyát, aki még a légynek se árt?

úgy nem szeretem azokat akik így bánnak az állatokkal. (ne értsd félre, a szüleiddel nincs semmi bajom, csak hát nekem elég kiabálós az apukám, és régen volt egy fiatal, nagyon rossz kutyánk, mégse volt láncra kötve. már meghalt:[

2010. jún. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!