Szeretnék még egy kutyát többi lent!?
Figyelt kérdés
Már van egy kutyánk (keverék 1éves) és szeretnénk mellé még egyet hogy napközbe ne unatkozzon. Tudnátok írni nem annyira nagy testű kinti kutyát?2018. máj. 28. 21:25
1/11 anonim válasza:
Fő szabály: "Végy egy unatkozó kutya mellé még egyet és lesz két unatkozó kutyád."
Ergo ha egy kutya is unatkozik ha hozol még egyet garantáltan tombolni, rombolni és kárt okozni fognak ha még az egynek a mozgásigényét se elégítetted ki rendesen és nem fárasztottad le.
A mostanival mennyit foglalkozol? Hány óra séta naponta? Mennyi plusz játék, fárasztás és tanítás?
2/11 A kérdező kommentje:
Sétáltatni hetente 1x szoktam mivel az udvarunk eléggé hosszú éa ott tud futkározni. És minden nap szoktam vele játszani és tanitgatni is....
2018. máj. 28. 21:49
3/11 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Ha szerzel még egy kutyát, az is unatkozni fog. Naponta kéne sétálni, nem elég az ingerszegény udvar. El nem tudom képzelni, hogy a mostani kutyád szépen leköti magát, és órákat elfutkároz egymagában, csak mert nagy a kert.
4/11 anonim válasza:
Kizárólag kinti kutya? a szőrhossz miatt kérdezem.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen kinti és eléggé nagy szőre van
2018. máj. 28. 22:20
6/11 anonim válasza:
Kérdezem én, futkározol a szobádban, csak mert elég nagy? Futkározol te az udvarodban? Nem? Jaa mert kint járkálsz és ér elég inger. A kutyától ne várd hogy fusson az udvarban, naponta kéne vinni sétálni. Így főleg ne legyen második kutyus.
7/11 anonim válasza:
A nagy kert nem jelent semmit.
A kutya nem foglalja le magát.
Rendszeresen vinni kell sétálni, hogy új inger érje.
8/11 anonim válasza:
Vidd el legalább két-három naponta sétálni egy hosszabb, több órás sétára, ha mindennap nem fér bele az idődbe.
Kutyát meg bármelyik sintértelepen és menhelyen találsz megfelelőt.
9/11 anonim válasza:
Mi az, hogy 2-3 naponta, utolsó??
Ha nincs ideje, ne hozzon újabb kutyát.
10/11 anonim válasza:
Két kutya nem fele annyi idő és munka, hanem minimum kétszer annyi! Sokáig külön kell nevelni, tanítani, fárasztani őket! Külön kellene minden nap sétáltatni is őket! Ha elhanyagolod ezt a munkát, akkor a két kutya esélyesen nem csak unatkozni fog, hanem rombolni, szökni is. Akkor vegyél másodikat, ha a mostanival a nevelés rendben van, ha a lemozgatás, fárasztás rendben van és valamilyen célod van az új kutyával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!