Barfosok! Honnan szerzitek be a kutyának a húst, és miket szoktatok adni neki?
Figyelt kérdés
Vidékiek válaszára vagyok kivancsi:)2018. máj. 27. 17:51
1/9 A kérdező kommentje:
Én havi 6x szoktam adni nyulat, 5x marhát felesbe pulykával(ezek daráltak), és legtobbszor csirkét. csontosból pedig kacsa/csirke farhát,kacsa/liba nyak.
Belsőség pedig csirke,pulyka máj felesben pulyka herével. Szerintetek ezek a húsok valtogatasa elegendő? Nincs túl sok minden a kozelben. Tervezem hogy 3 havonta felnegyunk a Barfshopba pár különlegességért.
2018. máj. 27. 18:00
2/9 A kérdező kommentje:
Apukàm vadász, így az őz és szarvas is meg lesz oldva majd.
2018. máj. 27. 18:02
3/9 anonim válasza:
Elég, de többféle belsőség is kéne, kiválasztószervek, mirigyek.
4/9 anonim válasza:
A husok rendben vannak de több belsőség kéne. Birka/marha here,tőgy,vese,lép,máj.
Esetleg nézd meg itt, hátha útba esel nekik:
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( egerben lakom es nincs is egri aki rendelne innen:(
2018. máj. 27. 18:37
6/9 anonim válasza:
A masik tippem,hogy ha van piac,akkor ottani hentesekket megkérdezni. Pesten is van olyan hentes, aki ha külön kérek hoz ilyeneket, de állandóban nem árulja,mert nem veszik meg és csak rárohad.
7/9 A kérdező kommentje:
Van piac,megprobalom,koszonom!:)
2018. máj. 27. 19:35
8/9 anonim válasza:
Szia!Amíg városban éltem:piac, hentes, rendeltem netről.
Most faluban élek:a helyi baromfibolt és néha a hentes.Itt se marha se egyéb négylábú állat húsa nincs.Így nem túl változatos a menü:Csirke, kacsa, néha pulyka.
9/9 Somogyi Ági válasza:
Egerben van Barf bolt, dog&gastro bár, Széna tér 5 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!