Lehet kint tartani egy Cavalier king charles spánielt? (többi lent)
Nem lehet, több okból sem. Először is a gyönyörű szőre nem erre lett kitalálva, az enyém egy sima mezei séta alakalmával is haza hozza a fél mezőt a bundáját, kèpzeld el hogy nézne ki a kutyus, ha sárban-porban kint lenne. Másodszor is társasági kutya, az EMBER társaságát szereti és keresi mindennél jobban, a pulival neki nem lenne jó kint. Ők folyton a gazdival szeretnének lenni, minden eseményben részt akarnak venni, ami veled történik, a kertben borzasztóan szemvedne a magányosságtól, mert egyszerűen nem tudsz annyit vele lenni, mintha bent lehetne veletek. Harmadszor: a cavi nem túl erős érdekérvényesítő, egy erősseb jellemű kutyával, mint pl a puli, csak alul maradna és rettegésben élne.
Megértem, hogy tetszik a fajta, tündéri kutyák, nekem életem nagy álma vált valóra a mienkkel, de ilyen feltételekkel inkább más fajtát válasszatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!