Milyen nevet adnátok egy Magyar vizslának?
Figyelt kérdés
Kaptam egy törzskönyvezett fiú Magyar vizslát, de fogalmam sincs milyen nevet adjak neki! Valami vadászos névre gondoltam! Ötleteket várok!2018. máj. 22. 15:13
1/13 anonim válasza:
Fickó vagy Vahúr
Az egyik ismerősöm kan vizsgája Nóra
2/13 anonim válasza:
Buksi, Picúr, Huba
passz. Amit Te jónak látsz és tetszik.
5/13 anonim válasza:
Bocsi, vizslája *
Lebuktam, zakkant vagyok.
De lehetne mondjuk Agyar , ha már afajtájából indulunk ki :)
6/13 anonim válasza:
Diadal, Zsivány, Ravasz, Dicső, Hunor, Daliás, Ékes, Lutri, Kósza, Fürge, Vitéz, Torda, Csúzli, Mágnás, Pimasz, Apacs, Vezér
Mi neked a "vadászos" név?
7/13 anonim válasza:
Nem a vizsga szón nevettem, azt gondoltam hogy elírás, hanem azon, hogy Nórának hívják a kan kutyát :D
9/13 anonim válasza:
Ja, hát igen. Hogy is fogalmazzak, egy kicsit bolond az ismerősöm. Fiú és volt egy barátnője, akit nagyon szeretett és Nórának hívták, de a csaj dobta már vagy fél éve, de Ő még mindig szereti és így próbálja visszaszerezni:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!