Tacskót mennyire ajánljátok gyerekeknek? (bővebben lent)
Nekünk a családban volt egy tacskó. Két évvel előttem született és 17 éves voltam, amikor elment az örök kutyamezőkre. Azóta is fáj, amikor rágondolok, hogy nincs már velünk.
Egy kész kis mocsok volt a Töki, tényleg igaz, amit írtak, anyukámékat annyiszor kiborította, hogy sokszor azt mondták, hogy eladják egy játékboltnak:D
Konkrétan megtanulta, hogy ha felugrik a székre onnan eléri az asztalon lévő sütit és hiába tiltottuk ki a konyhából, egy hónapon keresztül figyeltük, utána egyszer hagytuk a széket nem betolva, a kutya az asztalon volt:D
Be tudta kapcsolni a tv-t, amikor lusta volt:D
Amikor nem jutott rá elég idő egy nap, akkor a kis sunyi szép csendben kivárta, míg késő este végre az egész család elment aludni és akkor bumm, mint a rakéta, szaladgált vakogva fel alá a házban:D
Apám egyszer kirakta büntiből az erkélyre, ez a kis dög meg kirágta és kikaparta anyám kedvenc virágját, majd elkezdett visítozni(szó szerint, gyerekek, ez a kutya tudott visítani:D), majd amikor apám jött ki ordítva gyorsan bebújt a már üres virágcserépbe, apám meg azt hitte, hogy kiesett az erkélyről, anyám közben ordított apámmal a kedvenc virágja miatt, erre a töki előbújt a cserépből, huhuu, volt ott nagy patálé:DDD
Aztán kikaparta a nagy franciaágy közepét és bebújt az ágyban lévő ágynemű tartóba:DD
Meg voltak még ilyenek, nagyon nagy élmény volt vele felnőni, kár hogy már nincs velem:(((
De hát volt kitől tanulnom, nem véletlenül lettem én is ilyen bugyuta:DD
Szóval ha szeretnél egy kedves, édes ördögöt, akkor hajrá, de készülj fel jobbnál szebb meglepetésekre:D
A tacskó iszonyú makacs, önfejű, akaratos fajta. Szigorú
és következetes nevelést igényel, mert hamar az ember fejére nő és hipp-hopp ő a főnök. Egyértelmű falkavezér kell neki. Szerintem várj még vele pár évet.
Nekem a szuleim akkor hoztak egy tacskot amikor hazavittek a kórházból és vele nőttem fel
Egyszeruen imadtam de MAKACS nagyon de sajnos o már elhunyt..azota van egy masik aki mist 4eves és imadom én ajánlom de szerintem egy torpetacskoval nagyon jol kisjonnel(nekem a kicsit nagyobb fajta volt/van
de van ilyen ultra kicsi is pl a szomszédomnak
kb akkor mint egy csivava jajjj hat nagyon aranyos és pihe konnyu szoval ugymond sok helyre vihetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!