Nővérem nem akar kutyát mit tegyek?
Ilyen mentalítással, hogy otthagytatok valahol a macskát, inkább ne legyen állatotok...
Másrészt. Egy mopsz olyan 150-200 ezer körül kezdődik. Ki fogja fizetni? Az első évben az oltások, fekhely, játékok, ivartalanítás olyan 60-70 ezerre jönnek ki (és akkor nagyon baráti áron számoltam). Ki fogja ezeket fizetni?
A mopszok alapból betegesek, az allergiás táp, különböző légzőszervi betegségek költségei pedig nem olcsók.
Gondolom általános/középiskolás vagy. Mi van, ha pár éven belül egyetemre mész? Koliba kutyát nem vihetsz, a kutyás albérletek ritkák és általában drágábbak. Ki fogja kivinni, amíg nyaralni lesztek? Az elkövetkezendő 10-12 év minden egyes napján, napi 3-4 alkalommal ki fogod vinni? Bulizás, pasizás, tanulási helyett? Hóban, fagyban, esőben, kánikulában?
Nekem is két kisebb tesóm van, ők is akartak kutyát, meg tudom érteni a nővéredet. Nálunk az volt a feltétel, hogy minden nap 1 hónapig naponta 3-4 alkalommal min.30 órás sétára el kellett menniük. Suli előtt, után, délután, éjszaka. Szerinted hány napig bírták? Végülis cicánk lett. Kevesebbet kell rá költeni és aktívan foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!