Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy pitbullt venni,...

Szeretnék egy pitbullt venni, ha normálisan tartom nevelem akkor ugyan olyan békés mint bármelyik másik fajta kutyus?

Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 16:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

NEM!

Ne írjon már hülyeséget az aki kurv ára nem ért hozzá..Később meg majd ebből lesz a baleset,meg az altatás.

Nem a nevelésen múlik a pitbull természete..Gondoljatok már bele,egy olyan vérvonal ami kutyázásra lett tenyészetre egy "nem szabad kicsim" után meg egy kis dádá után majd leszokik az ösztönéről..

2018. máj. 21. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:

en inkabb a Te hozzaertesedet vonnam ketsegbe, ha ilyen okorsegeket irsz. Eleve kezdjuk ott, hogy egy normalis kutyat nem kell "dadazni", mert a gazdaja a kolyokkora ota kovetkezetes nevelest alkalmazott nala, ahol a szabalyokat lefektette es azon belul mozoghat. Plusz ivartalanit. Ezen kivul pedig ismeri a sajat kutyaja hatarait.

A kerdest pedig, hogy lesz-e ugyanolyan bekes, sok mindenre ra lehet huzni..

btw nem szeretek ezzel peldalozni, mert a kutyasvilag nem csak itt all meg, de most pont jo pelda Cesar Millan es kutyai: Daddy&Junior, akik mas kutyak rehabilitasaban segitenek es pitbullok.

Ugyhogy mielott meg okorsegeket irsz, mondjuk erdeklodj.

2018. máj. 21. 17:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Ceasar Milan..Na ne

És én nem értek hozzá..:D 12 éve foglalkozom bull típusú kutyákkal.

Se Junior se Daddy nem volt fajtatiszta apbt.

Itt egy pedes apbt: [link]

Most mond azt hogy a két kutya közül valamelyik is fajta tiszta pitbull.

Bull típusúak tény,de nem apbt-k.Ergo nem olyan pedből származnak amik végig verekedtetve,kutyáztatva voltak.

2018. máj. 21. 18:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Ma már minden vágott fülű kemény kiállású kutyát "pidbúj"ozunk holott közük nincs hozzá.

A kérdés az,hogy a kérdező ilyen bull típusú "pidbúj"t akar e,vagy valódi pedes game pit bull terriert?

Mert ha az útóbbi,akkor a válaszom leírtam.

2018. máj. 21. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Felesleges tepnem a szamat, meg szoveget sem tudsz ertelmezni -.-"

12 ev mit jelent? Volt egy pitbullod aki ennyit elt? Ha mar szamokkal dobalozunk ugye.

2018. máj. 21. 18:35
 16/22 anonim ***** válasza:

Aki ismeri a bullokat tudja hogy kettőnk közül te vagy itt az idióta.:)

Hiába véded a saját hülyeséged,ha annyira okos lennél tudnád hogy egy apbt nem 12 évet él mint egy szapis bull type.

Szörnyen buta vagy ebben a témában,C Milannal dobálózol,meg az ő kutyáival ember:DD

Röhejes,12 év alatt 3 mentett bull type és 6 pedes pit bull,ha már számokkal dobálózunk.

2018. máj. 21. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Senki nem azt írta, hogy totál kezdő kutyásként és hozzá nem értőként game pitet kellene vennie. Ennél rosszabb opció nincs is. A kérdés arra vonatkozott, hogy megfelelő, kompetens gazda, korrekt nevelés, határozott kézben tartás esetén egy pit is lehet-e ugyanolyan barátságos mint egy más fajtájú kutya. Erre pedig a válasz, hogy igen, lehet. Nem feltétlenül lesz az, de az lehet. A hangsúly a feltételes módon van. Ha szerinted kivétel nélkül minden törzskönyves apbt szét akarja kapni a vele szembejövő összes kutyát, mert a vérében van, akkor hogy magyarázod meg az általam ismert, már említett apbt-k viselkedését? Tegyük hozzá, hogy napi kapcsolatban vagyok velük, tehát nem csak van egy kialakult képem róluk és tök laikusként azt hangoztatom.

Személy szerint én nem tanácsoltam a kérdezőnek a fajta tartását - csak reagáltam egy feltételezett szituációra, amit megfogalmazott.

2018. máj. 21. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egyébként nem támadásnak szántam amit írtam, tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre. Én felvállalom, hogy sohasem tartottam pitet, nem is hiszem magam szakértőnek, csupán szeretem a fajtát, és úgy gondolom, volt lehetőségem széleskörű tapasztalatokat szerezni vele.
2018. máj. 21. 22:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Olyan piteket ismersz akiknek törzsgyökeres viador családfájuk volt?És úgy az előző-előző előtti generáció is szintén volt még verekedtetve?
2018. máj. 22. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Kettő ilyet ismerek, igen. Egyikük magyar tenyésztésű (az ő szülei már nem voltak harcoltatva) a másik szerb.

A többi örökbefogadott és nem tiszta hogy milyen arányban vannak pit és amstaff, esetleg egyéb bulltype felmenőik.

2018. máj. 22. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!