Melyik fajták keveréke lehet ez a kutyus?
Szerintem boxer és labrador lehet benne, valaki szerint rottweiler és labrador, mások szerint pointer keverék.
Utcán van szegény, de ha pár napon belül nem oldódik meg a helye, fajtamentést szeretnék megkérdezni, fogadják-e. Kérdés csak, hogy melyik fajtára hasonlíthat legjobban.
Így "leleplezem" magam, de nem baj. Van már posztja, az összes lehető csoportban megosztottam. Nyilván nem történik csoda és nem lesz egy nap alatt helye, de jó lenne minél hamarabb.
Kizárt, hogy ne találjon gazdára ez a gyönyörűség. Én beleszerettem, de már így is több kutyám van a kelleténél.
Talán leginkább labrador lehet benne, de a tüneményes pisze orra boxerre emlékeztet. Én ezt a két fajtamentőt kérdezném meg a helyedben. De bízom benne, hogy nem sokáig lesz már gazdikereső.
Igen, bízom benne, hogy beleszeret valaki és befogadja, mert tényleg gyönyörű, ráadásul nagyon kedves, osztogatja a puszikat.
Én is meglepődtem, mikor megláttam, gondoltam ilyen szép kutyának biztosan van gazdája, pikk-pakk hazajut, ha megnézem a chipjét. Aztán mégse. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!