Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajták keveréke lehet...

Melyik fajták keveréke lehet ez a kutyus?

Figyelt kérdés

Szerintem boxer és labrador lehet benne, valaki szerint rottweiler és labrador, mások szerint pointer keverék.

Utcán van szegény, de ha pár napon belül nem oldódik meg a helye, fajtamentést szeretnék megkérdezni, fogadják-e. Kérdés csak, hogy melyik fajtára hasonlíthat legjobban.

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. máj. 11. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valóban olyan mint egy fekete labi és boxer keverék, nagyon különleges az ábrázata a turcsi orra miatt. Viszont szerintem egyik fajtához se tartozik annyira hogy a fajtamentés magához vegye. Állatvédő szervezetekkel és menhelyekkel vegyétek fel a kapcsolatot.
2018. máj. 11. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is labi x boxer a legvalószínűbb. A fajtamentők fogadhatják akkor is ha nem fajtatiszta, szánhúzó alapítványnál is sok olyan kutya szokott lenni akiben csak éppen látszik hogy van benne egy kis husky pl. Talán labradorra jobban hasonlít, csak az orra ilyen különleges.
2018. máj. 11. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Labrador-roti
2018. máj. 11. 23:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam fajtamentésre, mert más állatvédők nem tudják fogadni, nincs helyük, fajtamentésnél még nincsenek annyian.
2018. máj. 11. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek az előzővel. Roti van szegénykémben, de kérdéses, hogy a rottweiler fajtamentők felkarolják-e egy kis beütés miatt. Facebook-on rengeteg állatmentőt, fajtamentőt, menhelyt megtalálsz, vedd fel a kapcsolatot, írj nekik! Te is meghirdetheted, hátha egy normális magánszemély beleszeret, és örökbe fogadja. Nagyon szép, aranyos kutya, remélem gyorsan jó gazdára talál csórikám!!! S nagyon rendes vagy ha segítesz rajta!
2018. máj. 11. 23:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Így "leleplezem" magam, de nem baj. Van már posztja, az összes lehető csoportban megosztottam. Nyilván nem történik csoda és nem lesz egy nap alatt helye, de jó lenne minél hamarabb.

[link]

2018. máj. 11. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Remélem megosztják innen is :) Én megteszem :)
2018. máj. 11. 23:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2018. máj. 11. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy ne találjon gazdára ez a gyönyörűség. Én beleszerettem, de már így is több kutyám van a kelleténél.

Talán leginkább labrador lehet benne, de a tüneményes pisze orra boxerre emlékeztet. Én ezt a két fajtamentőt kérdezném meg a helyedben. De bízom benne, hogy nem sokáig lesz már gazdikereső.

2018. máj. 12. 09:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, bízom benne, hogy beleszeret valaki és befogadja, mert tényleg gyönyörű, ráadásul nagyon kedves, osztogatja a puszikat.

Én is meglepődtem, mikor megláttam, gondoltam ilyen szép kutyának biztosan van gazdája, pikk-pakk hazajut, ha megnézem a chipjét. Aztán mégse. :(

2018. máj. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!