Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megengednék részletre fizetni?

Megengednék részletre fizetni?

Figyelt kérdés
4hónapos kiskutyámat sürgősen kórházba kellett vinni. 1 hete van bent holnap megyek erte kb 50-60ezerre számítok de sajnos nem állok úgy anyagilag jelenleg hogy egybe kitudjam fizetni. Ilyen nagy összegnél megszokták engedni h esetleg részletre kifizessem? Tapasztalatok?

2018. máj. 18. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már akkor meg kellet volna kérdezned az orvostól amikor vitted a kutyát. Egyébként valaki megengedi valaki meg nem teljesen orvos függő.
2018. máj. 18. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

szerintem ez leginkabb attol fugg, hogy hova vitted az allatkadat.

Kicsit korbe neztem a neten, es 4 megnyitott allatkorhazi oldalnal csak 1 helyen irtak, hogy reszletfizetes lehetseges, amugy egyben fizetendo az osszeg.

Jobbulast a kutyusnak.

2018. máj. 18. 18:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Klinika függő. Mikor vittük a mi ebünket operációra, az elején felajánlották lehet részletbe is fizetni. Írj e-mailt még ma, ha telefonon eléred őket ma este is, kérdezz rá!
2018. máj. 18. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off, de mi történik olyankor ha valaki nem fizet (akár azért mert nem tud, vagy mert nem akar)?
2018. máj. 18. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Beperli a rendelő, ezért veszik fel az adatokat részletesen az elején.
2018. máj. 18. 19:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Dunaföldvári túri állatkórházról van szó nem tudom ismerie valaki. Köszönöm a gyors választ! Egyébként kifizetném csak nem mindegy h 30 ezer egyszerre vagy 60 fölleg hogy betegség miatt dolgoztam 2 hetet.
2018. máj. 18. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

És ha nem közölték előre az árat?

Nálunk pl. mindíg utólag közli az orvos, de én mindig kifizetem, mert megtehetem...

De mi van azokkal akik nem? Azoknak szenvedjen az állata?

Illetve a pernek mi a hatása? Úgyis az lenne a vége, hogy maximum valami kamattal együtt 1-2 részlettel kell befizetni.

Amúgy kérdező esetleg igényelj pénzt a providenttől...

Tudom, hogy szar dolog, de leh jobban jársz mint haragban lenni egy állatorvossal.

2018. máj. 18. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb klinika belemegy a részletfizetésbe. Anno 10 éve is megadták volna egy méheltávolításnál a kutyámnál. Nem kell parázni, meg kell kérdezni, és elmagyarázni ha csehül állsz pillanatnyilag anyagilag. Kérdezd meg!!!
2018. máj. 18. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
inkább próbálj meg ismerőstől/rokontól kölcsönkérni! remélem hamar jól lesz a kutyusod, jó gazdi vagy, hogy ennek ellenére egyből elvitted. kitartás!
2018. máj. 18. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg kölcsön kérni, nekem is ezt kellett mikor hirtelen kórházba került a kutyusom. 102ezer forintot fizettem 3 napra. Soknak tűnik, de nekem is mindent megért, hogy meggyógyuljon. Aztán, ahogy csak tehettem vissza adtam a kölcsönt.

Kitartást, és gyógyulást kívánok!

2018. máj. 19. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!