Szerintetek megengednék?
Szóval. Van egy 5 és fél hónapos kiskutyám, és sajnos kennelben van, mivel óriási kertünk van és nincs elkerítve , szóval az egész egyben van, és ha kiengedjük össze-vissza megy, nem lehet vele bírni (persze tudom picike, játékos, és örül h szabadon van), de más kutyák akik kintiek és kicsik, ők sokkal nyugodtabbak, az enyémet meg alig lehet lenyugtatni. Arra gondoltam, hogy ha kutyasuliba vinném, és okosabb nevelhetőbb lenne "értene a szóból" akkor anyáék megengednék h. többször kint legyen a kutyus, és vinném sétálni és akkor még nyugodtabb lenne (már 1 hónapja tanítgatom a pórázon sétálást, de mindig húz, hiába rántom vissza óvatosan)
Szóval, szerintetek ha a kutyasuliban "megnevelnék" akkor sztetek megengednék anyáék h. többször kint legyen, vagy akár mindig?? (tudom h ezt ti nem tudhatjátok, de a véleményetekre azért kíváncsi lennék):)
Szerintem igen!:)
Sok szerencsét hozzá!:)
1, még kölyök
2, a szüleid nem túl szimpatikusak, te ne legyél ilyen felnőtt korodban, ha lehet
3, igen, mindenképpen segít a kutyasuli (bár egy kölyökkutyát ott se tudnak lenyugtatni) de legalább neki jobb lenne, mégiscsak foglalkoznának vele, szakszerűen, szóval igen, mindenképpen vidd kutyasuliba, ha lehet. És csempészd ki minél gyakrabban a kennelből, pl. amikor a szüleid nincsenek otthon és nem tudnak beszólni...
Köszi a válaszokat:)
utolsónak: a szüleim nagyon szeretik a kutyust, anyáék is szokták sétáltatni meg minden, de féltik a kertet:S
1. válaszolónak: nem városban lakunk hanem faluban, Miskolc környékén, és amúgy a Lucky Dog kutyasuliba mennénk:)
A kutyaiskola nagyon sokat fog segíteni, mindenképp ajánlom.
Az viszont, hogy a szüleid féltik a kertet, ezért a kutya kennelben van...erre azelőtt kellett volna gondolni, hogy kutyát vettetek magatokhoz.
Azért pörög, amikor kiengeditek, mert egész nap be van zárva, és örül a szabadságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!