Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy agárnak miket kell tudnia...

Egy agárnak miket kell tudnia a tenyésszemlére?

Figyelt kérdés
Vagyis az érdekelne, hogy hogy működik a tenyésszemle, milyen feladatokat kell a kutyának végrehajtani illetve mit néznek meg rajta? Ha van valami honlap ami erről szól azt is szívesen elolvasnám, de nem találtam semmit!
2010. jún. 14. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

Ma már tiltott Magyarországon agárral nyúlra vadászni, viszont régen azok űzték ezt, akik nem az arisztokrata osztályokhoz tartoztak, így nem volt módjuk lovas falkavadászatokra, ami viszont döntően rókavadászat volt.

Nem a kisujjamból szoptam ki én sem az agárral nyúlra vadászást, hanem lovas-falkavadász könyvből, amiben egy egész fejezet van az agarászásnak szánva.

De ugyanúgy, mint az agarászás, ma már a falkás rókavadászat is tilos, a szocializmusban tiltották be mindkettőt.

2010. jún. 15. 15:35
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
élő, 10 kilós mezei nyulra, nem szörmére :D
2010. jún. 15. 15:36
 23/25 Akiteki ***** válasza:

Nem fog nyúlra vadászni, mert tilos.

De attól még nem egy csivava vagy yorki kategóriájú plázakutya.

2010. jún. 15. 16:46
 24/25 anonim ***** válasza:
14:59.. nem hülyeség mert régen nem bírt el egy agár őzet odahurcolni a vadásznak.. .képzeld el.
2010. jún. 15. 17:37
 25/25 Akiteki ***** válasza:

Próbáljuk ki, jó?

A vizsla oda bírja vinni? Na ez nagyon jó! :)))

Egy vizsla nagyjából elfér a magyar agaram hasa alatt.

Egyébként sosem vadásztak egyetlen agárral.

2010. jún. 15. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!