Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyésszemlére vitt már...

Tenyésszemlére vitt már valaki TÜZELŐ szukát?

Figyelt kérdés

Pont a kritikus napokba lenne a tenyésszemle budapesten, és elkéne vinnünk a szukánkat. A többi időpontok vidéken lesznek sajnos.

Aki így vitte el nem volt belőle probléma? Tenyésztőket is kérdeztünk, de itt is kiváncsi vagyok a véleményekre.

2011. márc. 1. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Felvezetheted, de ha korrekt vagy, akkor bejelented, és elkülöníted a tüzelő szukádat.
2011. márc. 1. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Szólsz a bírónak és elzárva tartod, amíg rád nem kerül a sor. Ez azért nem kiállítás, hogy tűzzel-vassal kergessenek meg mert megzavarodnak a kanok:)
2011. márc. 1. 11:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Bejelentem a MEOE-nál és akkor mi fog másképpen történni? Elkülőnítem?

Most fogunk menni elöször és nem tudjuk, hogy működik a dolog.

2011. márc. 1. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor a helyszínen jelentem be, és adnak kb-ra egy időpontot, hogy mikor kerülünk sorra?
2011. márc. 1. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legvégére tesznek.
2011. márc. 1. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a MEOE-ban kell bejelenteni, hanem a rendezőnek.
2011. márc. 1. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én munka vizsgára mentem tüzelő szukával.Szóltam a sporinak és a kutyával távolabb kerestem helyett a többitől,utolsónak bemehettem,a kanokat nem izgatta és a vizsga is meg lett.
2011. márc. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!