Kaptam egy Közép Ázsiai Juhászkutyát (11hetes kan) és van két (1,5 éves szuka) amstaff kutyusom. Meg férnek e egymás mellett?
Elég dominás vagyok/voltam az amstaffokkal is és a kájnak is elvileg az kell de h ő meg lesznek e kicsit tartok tőle.
Ráadásul pont költözés előtt állunk ami leget alapból ki sit meg fogja zavarni őket.
Hozzáértő válaszokat szeretnék és akik tébyleg jobban értenek a kutyákhoz!
Köszönöm előre is a segítséget!
Nagyon határozottan kell nevelni mindegyiket. Kan és szuka elvileg megfér egymással, de a két szuka már könnyebben összeugorhat.
Célszerű az összeset ivartalanítani.
Neveles kerdese!
Nekem szuka Pincsim van egy kan Amstaff es egy kan Kaukazusi. Semmi gond nincs veluk.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! Az első nap kicsit nehéz volt, de úgy néz ki nagyon szépen meglesznek. A kicsi is tanulja már meg a rendet a két szukám pedig most már elég jól befogadták! Köszi mindenkinek
😊 😊 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!