Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvileg a kölyöknek 8 hetes...

Elvileg a kölyöknek 8 hetes koráig az anyja mellett a helye. Elhozhatom a kutyust 7 hetesen? (amstaff)

Figyelt kérdés
Tenyésztőtöl veszem, levan foglalózva, márcsak mennem kell érte, de nagy nehezen rávettem a tenyésztőt, hogy adja oda 7 hetesen mertmár nem bírom ki. Aztmondta oké. Amerikai staffordshire terrierről van szó. Az az egy hét számít valamit? Tudom, hogy az anyja mellett tanulja meg az alap viselkedési dolgokat. De egy hét ide vagy oda szerintem nemlényeg. Vagy mégis?
2010. dec. 9. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
N
2010. dec. 9. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:

Bocsi!

Nem számít sokat! De azért ki bírhattad volna azt az egy hetet!:)

2010. dec. 9. 16:30
 3/17 anonim ***** válasza:
Számít .. a kiskutya életének 1/8áról beszélünk .. ha belegondolsz ez nagyon sok.
2010. dec. 9. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Ma egy hete,hogy megvan a kiskutyám,mi is 7 hetesen hoztuk el.Szerintem nem lesz gond.
2010. dec. 9. 16:35
 5/17 anonim ***** válasza:
egy rendes tenyésztő 8-10hetes adja ki :D
2010. dec. 9. 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
7 hetesen már el kell,hogy legyen választva az anyjától,ilyenkor már szilárd táplálékot esznek,szerintem elhozhatod.
2010. dec. 9. 16:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne hozd el, nagyon sokat számít az az egy hét a kiskutyának. Utána ott lesz a kutyus veled kb 15 évig. Várd ki ezt az egy hetet, nagyon gyorsan eltelik. Neked nem számít egy hét, de a kutyusnak nagyon sokat.Tapasztalatból mondom!!! Sokan éveket várnak a kiválasztott kutyára, mégis kivárják, mert aztán egy jól szocializált egészséges kutyust kapnak.:-) Persze a te döntésed!!:-)
2010. dec. 9. 16:49
 8/17 A kérdező kommentje:
ő rendes tenyésztő, aztmondta 8-9 hetesen illene elhoznom , mert akkor szokta őket kiadni a kezei közül..de sok könyörgés után belement:Dsajnos már így is olyan nehezen bírtam ezt a 7 hetet:( elhozom , remélem a szocializációja már rendben van !:)
2010. dec. 9. 16:51
 9/17 A kérdező kommentje:
mármint a kiskori, amit az annya mellett tanul..
2010. dec. 9. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:

16:41,

nem az elválasztás miatt kell 8-10 hetes koráig az anyánál tartani a kölyköt. A szocializációnál jelent 1-2 hét nagyon sokat.

2010. dec. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!