Elvileg a kölyöknek 8 hetes koráig az anyja mellett a helye. Elhozhatom a kutyust 7 hetesen? (amstaff)
Figyelt kérdés
Tenyésztőtöl veszem, levan foglalózva, márcsak mennem kell érte, de nagy nehezen rávettem a tenyésztőt, hogy adja oda 7 hetesen mertmár nem bírom ki. Aztmondta oké. Amerikai staffordshire terrierről van szó. Az az egy hét számít valamit? Tudom, hogy az anyja mellett tanulja meg az alap viselkedési dolgokat. De egy hét ide vagy oda szerintem nemlényeg. Vagy mégis?2010. dec. 9. 16:23
11/17 anonim válasza:
Micsoda kis egoista vagy.... A kiskutyat rendes ember az anyja mellett hagyja 8-10 hetes koraig....
12/17 anonim válasza:
Pont az ilyen "típusu" ebeknek lenne a legnagyobb szükség arra, hogy minél tovább az anyjukkal és a tesvéreikkel maradjanak. Saját önzöséged miatt azt kockáztatod, hogy egy idegbeteg, kezelhetettlen kutyád legyen, ami mondjuk meg öszintén egy ilyen kutyánál akár súlyos sebesülésekkel is járhat. Miért nem tudsz még picit várni? Ne rakd a saját kényed-kedved a kutyád érdekei elé. Ha ezt nem érted meg, akkor plüsskutya kell neked, nem igazi.
13/17 aracsi993 válasza:
én 7 hetesen hoztam el a kutyámat és egy kis szemét lett... na jó nem már elválasztották az anyjától igaz nem volt rendes a tenyésztő ezt mára már megtanultam de a világ kincséért se adnám vissza az én kisbichonomat aki pitt bullnak érzi magát. jó lett volna ha otthagyod még ezentúl próbáld meg az ő érdekeit nézni ne a sajátodat.
14/17 anonim válasza:
Na te is jó kutya barát vagy. Most komolyan a saját önzőséged miatt teszed ki esetleges sérülésnek a kutyát? És aki belemégy a könyörgésed miatt nem nevezhető rendes tenyésztőnek, egy rendes tenyésztő ki sem adna kutyát ilyen önző és a kutya érdekeivel nem törődő embernek.
15/17 A kérdező kommentje:
a bunkó paraszt válaszolóknak mondom , hogy nemvagyok önző, azért tettem fel a kérdést , hogy tájékozódjak! és még nincs nálam a kutya, csak én úgygondoltam, hogy egy hét nemszámít, de ha itt a többség aztmondja, hogy márpedig számít, akkor még otthagyom 1 hetet ! a normális válaszolóknak köszönöm.
2010. dec. 9. 18:09
16/17 anonim válasza:
sajnos már így is olyan nehezen bírtam ezt a 7 hetet:( elhozom , remélem a szocializációja már rendben van !:)
biztos h a válaszolók a bunkók?
Szerintem is rohadt önzö dolog elhozni 7 hetesen föleg ha tudod h (min.) 8hetes korukig az anyjuk mellett a helyük. Ez mi ha nem puszta önzés??
17/17 anonim válasza:
Én sem hoznám el 8, de inkább 9 hetes kora előtt.
Nagyon sokat számít az a 2 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!