Mit kaptatok a tenyésztőtől?
Úgy értem, hogy természetesen a kutya és a törzskönyv mellé.
Cesar Millan könyvében olvastam, hogy Amerikában adnak még játékokat, kb egy hónapnyi tápot, akár fekhelyet is, stb... Úgy hogy ez mind benne van a vételárban.
Tenyésztő válogatja szerintem. Valami rongyot tényleg ad a legtöbb, amin rajta van a testvérek és az anya szaga, plusz egy kisebb kiszerelést a tápból amit addig evett. Mi kaptunk egy játékot is.
Plusz ugye a tk, szerződés, oltási könyv, útlevél (külföldről hoztuk a kölyköt, az export tk-ra kicsit várni kellett, de a fénymásolatát megkaptuk), meg ilyen kis apróságok, pl. képeslap, fotó a szülőkről. És meghívtak minket egy sütire amíg aláírtunk mindent :)
Tényleg lehetnek minimális eltérések tenyésztőnként.
Amit mi kaptunk: adás-vételi szerződés, hasznks tanácsok nyomtatott formában (az etetéshez, szőrápoláshoz, a fajtaklubba való regisztráláshoz, stb.), igazoló dokumentumok az egészségügyi szűrésekhez, oltási könyv, rongy, egy kisebb adag a megszokott tápjából, kötéljáték, jutalomfalattartó.
Az egyiknél nyakörvet, tálat, tápot, táptartót, játékot
A másiknál nyakörvet, játékot és egy plédet. Mivel ugyan azzal etetem, mint a tenyésztő, így nem kellett táp.
Jesszus, #4, kellett nektek egyáltalán venni vmit, vagy mindent odaadott a tenyésztő? :D
Csak kamillázok, mennyi mindent kapnak néhányan.
Mi egykét marék tápot, ami aznapra elég, amíg veszünk sajátot, illetve egy rongyot az alomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!